جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

درحال ترجمه Grave mistake| اشتباه بزرگ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته کتاب‌های در حال ترجمه توسط ill_mah با نام Grave mistake| اشتباه بزرگ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 713 بازدید, 8 پاسخ و 9 بار واکنش داشته است
نام دسته کتاب‌های در حال ترجمه
نام موضوع Grave mistake| اشتباه بزرگ
نویسنده موضوع ill_mah
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ill_mah
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
اشتباه فاحش...

پارت 1

مازی هاسکینز، صاحب _شهر کرسنت_ فروشگاه لوازم جادوگری مورد علاقه من ،وقتی شروع به بیرون کشیدن ویزا کارت نقدی ام کردم، روی پیشخوان خم شد و با زمزمه‌ای توطئه‌آمیز گفت: «بحث در خیابان این است که لوسین داموند به سوی شما می آید_ جادوگر مورد علاقه من_ اگرچه من به طور کلی تمام تلاش خود را برای "حفظ نگرش ذن" انجام دادم که "مهم نیست چه مشکلاتی سر راهم قرار گیرد" ، سخنان او همچنان نگرانی شدیدی را در من ایجاد می کرد من اما توانستم لبخند بزنم، حتی وقتی سعی کردم به خودم بگویم که مازی احتمالاً چیزها را اغراق می کند من مازی را دوست داشتم، او یک آدم دنج و صمیمی بود مثل مادربزرگم که هرگز نداشتم - اما پسر، آیا او عاشق تجارت داستان بود.بیشتر اوقات، من هم این کار را می کردم، زیرا چت کردن با مازی یکی از بهترین ها بودراه هایی برای در ارتباط ماندن با آنچه ممکن است در گروه های جادوی محلی مختلف اتفاق بیفتد. حتی در این عصر که، شایعات تمایل داشتند که از اینترنت خارج شوندبه جامعه بت پرست لس آنجلس آمد. آخرین چیزی که هر کدام از ما می خواستیم این بود که مقداری مهمات به افراد عادی بدهیم... با نام مستعار، کسانی که به هیچ نوع جادو اعتقاد نداشتند.با این حال، داستانی را که او به تازگی تعریف کرده بود، را قطعاً نمی خواستم بشنوم.چندین متخصص که از جنبه‌های بد لوسین داموند حمایت می‌کردنداز صحنه ناپدید شدند شایعه این بود که آنها به سادگی تصمیم گرفته بودندنقل مکان کنند، اما زمزمه‌های تیره‌تر نشان می‌دهد که لوسین ممکن است به فکر دیگری بیفتد به فکر راه حل دائمی مشکلاتش تمام تلاشم را کردم تا از اظهار نظر مازی طفره بروم، به آرامی گفتم: «او احتمالاًاز اینکه او را برای قرار دیگری رد کردم عصبانی شده.» سپس بدهی ام را تحویل دادم "مرد نمی تواند نه را به عنوان پاسخ قبول کند."که قطعا اغراق آمیز نبود. لوسین داموند رهبر GLANG بود_ انجمن بزرگ نکرومانسر های لس آنجلس_ او گروه هایی مانند _رولینگ استونز_ را در یک تور جهانی دهه 60 جذب کرد . البته من در اطراف او شاهد آن نوع شیطنت‌ها بودم، اما با این حال، چند داستان می‌خواندم علی رغم اینکه لوسین در حال حاضر گروهی از زنان را به صورت برده ای فداکار داردکه من تمایل داشتم از او به عنوان حرمسرای او یاد کنم، او همیشه در جستجوی "گوشت" تازه بود متأسفانه مدتی پیش، او به این نتیجه رسیده بود که من دقیقاً از آن نوع گوشت هستم .مازی سرش را تکان داد. "سلنا، من فکر نمی کنم این چیزی قابل چشم پوشی باشد. مردم می گویند که او می خواهد شما را با مشکل رو به رو کند..با هر وسیله ای که لازم باشد ."باز هم مجبور شدم با موجی از ناراحتی مقابله کنم.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت 2

به هر وسیله ای باز هم مجبور شدم با موج افسردگی مقابله کنم. داشتم زمزمه ای می شنیدم چند هفته ای بود که شایعاتی در این زمینه وجود داشت، اما این اولین بار بود که کسی مقابل صورتم به من گفته بود که ممکن است خطر واقعی داشته باشم ، که ممکن است لوسین تصمیم گرفته باشد که از شر سنگ ریزه دردسر ساز در کفشش خلاص شود تصمیم گرفتم به مازی برای انجام کار سخت اعتماد کنم. از آنجایی که او واقعاً یک متخصص نبود، و او به جز برای سرگرم کردن خود، با رهبر "گلنس" و گروهش "لاکی ها"رو به رو نشده بود،
از سوی دیگر، من یک "هجیچ" بودم، عبارتی برای توصیف فردی که به تنهایی کار می کرد، کسی که روش خاص خود را برای نزدیک شدن به هنرهای محرمانه داشت. توانایی های روانی من زود به وجود آمده بود و من اساساً خودم را تعلیم داده بودم، اول از مشتی از کتاب‌هایی که از کتابخانه گرفتم و آنلاین سفارش دادم، بعداً به دستم رسید دوم تماشای ویدیوهای یوتیوب برای کمک به پر کردن شکاف ها. من تمرین خاصی را دنبال نکردم ، رشته هایی را انتخاب کردم که با استعدادهای خاص من همخوانی داشت . بیشتر مردم فکر می کنند که من یک متخصص ویکان (گروه جادوگری) بودم ، اما من واقعاً اینطور نبودم، اگرچه خدایان سلتیکی را در صورت نیاز صدا زدم، مانند "سریدون" و "بریجید"، . به هر حال، من اساساً نقطه مقابل لوسین داموند و تیمش بودم. او با استادی در ساحل شرقی آموزش دیده بود و به شدت از آن پیروی می کرد آیین نامه "دستور سحر طلایی" یک انجمن مخفی که سلف ویکا بود ... هر چند با پیچ و تاب منحصر به فرد خود. به هر حال، لوسین سعی کرده بود من را به روش خود برای انجام دادن کارها و به رختخوابش ترغیب کند - برای یک سال گذشته یا بیشتر. قبل از آن احتمالا من به سختی یک اختلال کوچک در نظرش بودم و من را به عنوان هیچ نوع تهدیدی ندیده بود، اما بعد من یک مشتری گرفتم که در نهایت به توصیه من عمل کرد و در یک نقش اصلی نقش آفرینی کرد سریال جدید داغ تلویزیون، و ناگهان لوسین متوجه شد که یک ماهر دیگر وجود دارد، یکی که به احتمال زیاد مشتری را شکار کرده بود باید به سمتش می رفت گفتم: «آخرین باری که چک کردم، اینجا یک کشور آزاد بود،» و مازی را تماشا کردم. حالت چهره اش هنوز نگران بود، کارت نقدی ام را در کارتخوان گذاشت قبل از اینکه او را برگرداند
" منظورم این است که حتی لوسین هم نمی تواند فکر کند که حق هر مشتری جدیدی در لس آنجلس را دارد "
او با نیرو پاسخ داد: "نه، فقط کسانی که می توانند پول زیادی برای او بیاورند". قیافه‌اش ناامید شده بود، انگار حدس زده بود که من به هشدار های او توجه نمی کنم و اکنون سعی می کرد به خودش بگوید که بهترین کار خود را کرده است و می تواند دستانش را از کل ماجرا بشوید. شانه بالا انداختم. اجرای نمایش ها برای مردم در ده سال گذشته به من اجازه داده بود تا چیزی شبیه به صورت بی حالت و خشک ایجاد کنم، بنابراین امیدوار بودم او هر چیزی از نگرانی را که در دل من شروع به جوشیدن کرده بود را نتواند انتخاب کند.

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت 3

این آسان بود که به صورت کوچک انگارانه باشم تا به او اجازه دهم که فکر کند کل ماجرا یک مسئله بزرگ نیست، ولی من بهتر می دانستم..
حتی اگر نمی دانستم بعد باید چیکار کنم.
با لحن خشک گفتم :
"شک دارم لوسین داموند به خاطر پول نقد صدمه دیده باشد"
و مازی باعث یک خنده ناخواسته شد
"نه، احتمالا نه. "
کیسه گیاهانم را برداشتم، آن را در کیفم گذاشتم - چند شمع داشتم می خواستم برای جشن ماه نو استفاده کنم - و از او تشکر کردم، سپس عجله کردم خارج از مغازه کمی پایین تر از خیابان، *فولکس واگن نسخه جین من*(نام ماشین)
منتظر بود. پشت فرمان نشستم و از حاشیه فاصله گرفتم. این فکر به ذهنم خطور کرد که شاید باید چند سال پیش خودرویی انتخاب می‌کردم که کم‌رنگ‌تر بود، زمانی که بالاخره تصمیم گرفتم نیسان سنتارای قدیمی‌ام را جایگز ین کنم.
اما بعد خواستم سرم را برای خودم تکان دهم. بله، "گلنس" چیزی نبود که بشود آن را به بازی گرفت اما حتی آن گروه از جادوگران هم تعدادشان حداکثر بیش از سی یا چهل نفر نبود. انگار نه انگار که لوسین می توانست جاسوسانی که در هر گوشه خیابان در لس آنجلس بکارد یا عواملی داشته باشد که قادر به هک سیستم دوربین ترافیک لس آنجلس باشند. حداقل، من فکر نمی کردم او این کار را انجام دهد .
با اخم به سمت خانه رفتم، خانه ای که قبلاً یک دوبلکس تحت کنترل اجاره بود به اندازه کافی خوش شانس بودم که بیش از پنج سال قبل آن را پیدا کردم. یا واقعاً، اینطور نبود. خانه ای که جادو شده بود و دقیقا همان چیزی از آب در آمده بود که من میخواستم .

در اسکله پارک کردم، برای همسایه ام - آقای هانلی، بازنشسته مهندس هوافضا - دست تکان دادم
سپس به داخل رفتم. یکباره بوی آرامش بخش مریم گلی و عود مرا احاطه کرد و نفسی بیرون دادم. در خانه من، مجموعه ای شیک از مبلمان نامتجانس و قدیمی و مجموعه ای از کریستال و هنر که به دقت انتخاب شده بود،وجود داشت که در آن احساس امنیت کردم. حیف که فقط به این دلیل که چنین احساسی داشت، به این معنی نبود که واقعاً چنین بود. بعد از اینکه کیسه سبزی و کیفم را روی میز گرد کوچک ناهار خوری گذاشتم ، بی اراده در اتاق نشیمن ایستادم. سخنان مازی مرا نگران کرد بیشتر از چیزی که اجازه می دادم بله، من این حرکت را در اطراف لوسین انجام می‌دادم و خودم را امتحان می‌کردم سخت تر از همه این است که وانمود کنم که نمی دانم او از من چه می خواهد،

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت 4

اما به وضوح، او از انجام دو مرحله ای کناره گیری خسته شده بود و آماده یک بازی بی ملاحظه و بی رحم بود. اگر استعاره های ناجور و مختلط را ببخشید. به آشپزخانه رفتم کتری را گذاشتم و یک فنجان آرامش بخش پیدا کردم.
چای ممکن است همان چیزی باشد که برای آرام کردن اعصابم به آن نیاز داشتم. بله، بهار باشکوهی بود ، یکی از آن تکه های هفتاد و پنج درجه ای کامل از بهشت که اغلب در فصل بهار در لس آنجلس به دست می آورید ، اما هنوز فکر می‌کردم یک نوشیدنی گرم می‌تواند کمک کند. یا شاید من فقط به چیزی نیاز داشتم که خودم را مشغول کنم. مغز من به هم ریخت و احتمالات مختلف را آزمایش کرد و سپس دور انداخت.
اینکه من دستهایم را بالا بیاورم و با ملایمت تسلیم لوسین داموند شوم، یک خصیصه اختیاری نبود، آن مرد کاریزما خاصی داشت، اما قطعاً چیزی نبود که من شخصاً آن را جذاب بدانم. و حتی مدل کسب و کار او را در نظر نگرفتم

گروه او "انجمن بزرگ نکرومانسرهای لس آنجلس" نام داشت، اما اینطور نبود که او و هم‌پیمانانش در جنوب کالیفرنیا می‌گردند و اجساد را برای طلسم‌های زنده‌سازی پیدا می‌کنند. نه، آنها از قدرت خود برای چیزی بسیار ظریف تر استفاده کردند افسون‌هایی که می‌دادند مورد استفاده قرار می‌گرفت جوان نگه داشتن مردم قبل از تولد شما آن بازیگران و هنرپیشه هایی را می شناسید که به نظر می رسد که به سختی پیر می شود، که دهه به دهه با تقریباً بدون از دست دادن نشاط به کار ادامه می دهند ؟ در یک مورد از هر ده مورد، ژنتیک فوق‌العاده و برخی فوق‌العاده خوب بود در بعضی جراحی زیبایی و دیگر هیچ. در بقیه موارد... "گلنس" روی کار بود. احتمالاً لازم نیست اشاره کنم که پول زیادی در این نوع کار وجود دارد، چون پول زیادی در کار بود، لوسین می خواست مطمئن شود هیچ ک.س در جادویی که او برای ایجاد آن جوانی کاذب به کار می برد دخالت نمی‌کند . و ، بازیگری که به او کمک کرده بودم تا نقشی عالی داشته باشد، نزدیک به سنی نبود که او به این نوع کمک نیاز داشته باشد، اما لوسین، بازی طولانی میخواست، او می خواست ناجی او باشد تا بتواند شروع به تزکیه کند رابطه ای که ده ها سال طول خواهد کشید. شاید او نیازی به صاف کردن چیزی نداشت یا در حال حاضر نیاز نداشت چیزی را سفت کند ... اما در ده سال یا بیشتر، این داستان کاملا متفاوت خواهد بود. به همین دلیل بود که از دست من عصبانی بود. تا زمانی که نسخه نصیحت به زنان خانه دار ناراضی و وکلا و دندانپزشکان مضطرب می پیچیدم ، نمی‌توانست اهمیت بدهد که من چکار کردم،
اما به محض اینکه در قلمرو او - هالیوود - دخالت کردم خوب، آن یک وضعیت کاملا متفاوت بود. آه به طور خلاصه به این فکر کردم که مستقیماً پیش او بروم و قول دادم که هیچ کدام از مشتریان بیشتر در صنعت سرگرمی را قبول نخواهم کرد این یک چیز بزدلانه به نظر می رسید هر چند آن را انجام بدهم، آن مرد خدای قدرتمندی نبود - او فقط یک جادوگر بود که در لوک درشوویتز به دنیا آمد، پسر بزرگ یک مرد بسیار موفق جراح دهان در "انسینو" . چرا باید تعظیم کنم ؟ چون او بسیار قدرتمندتر از شماست، آن موقع فکر کردم، هرچند که این کاملاً حقیقت نداشت او واقعاً در فراخوانی برخی از جهانیان خوب بود نیروهای تیره‌تر برای سفت کردن خط فک بازیگران یا تکان دادن چند پوند از کمر بازیگران پیر

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت 5

اما قدرت واقعی او در جادو کردن - زن و مرد - نهفته بود
آنها دور او جمع شدند اگر هیچ چیز دیگری نبود، لوسین در جذب مردم بسیار خوب بود.
پیرو او شدند و وقتی او قدرت های خود را با آنها ترکیب کرد،با آنها نیرویی بود که یک جادوگر انفرادی هیچ شانسی برای ضرب و شتم نداشت. اینکه من از تبدیل شدنم به یکی از شرکای او امتناع کرده بودم...علاوه بر اینکه به او اطلاع دادم هیچ علاقه ای به پریدن در گونی با او نداشتم... خوب، جای تعجب نیست که من احتمالاً شماره یک چیزی که مادرم از آن به عنوان "فهرست مدفوع" یاد می کند بودم. گزینه دیگر این است که لوسین را نادیده بگیرم.
آن پیشنهاد، البته، بسیار خطرناک تر خواهد بود.
او دوست داشت در خیالات اواسط قرن خود بماند.. خانه ای مدرن در تپه های بالای زادگاهش، انسینو، اما او درصورت ضرورت خود را به خطر می انداخت و بیرون میزد. و سر کوب کردن یک جادوگر گستاخ احتمالاً دلیل کافی برای کشاندن او به غرب لس آنجلس بود.
اگر چیز دیگری نبود، من را به عنوان یک درسی برای هر کسی که فکر می کرد ممکن است سر راهش قرار بگیرد، تنبیه می کرد.
من به طور خلاصه به این فکر کردم که با برخی از جادوگران دیگری که می شناختم برای کمک ارتباط برقرار کنم ، اما حتی اگر آنها با نظر من در مورد لوسین داموند موافق بودند، هیچ یک از آنها به اندازه کافی قوی بودند که بتوانند در مقابل "گلنس" مقاومت کنند. آنها هم مثل من سعی می کردند پایین پرواز کنند و به چشمش نیایند.
مگر نه اینکه من چنین کار بزرگی را انجام بودم، نه؟ دوبار بگویم گزینه سوم یکی بود که من واقعاً نمی خواستم در نظر بگیرم. از زمانی که لوسین کالیفرنیای جنوبی را به عنوان قلمرو خود می دید، من فقط می توانستم ... آنجا را ترک کنم. سهام را بالا بکشم و به جایی بروم که حوصله دنبال کردن من را نداشته باشد، درست مثل دیگر جادوگران و جنگجوها که به اشتباه دشمنی به نام لوسین داموند ساخته بودند .

اگر واقعاً آنجا را ترک کرده بودند در یک قبر کم عمق در جنگل ملی آنجلس دفن نشده بودند . به محض اینکه فکر فرار به ذهنم خطور کرد، خواستم بلافاصله آن را رد کنم. لعنتی چرا باید ناچار باشم خانه دوبلکس با ارزشم را ترک کنم ، مشتریانم ، زندگی آرامی که برای خودم ساخته بودم..
من بستگان زیادی نداشتم - مادرم هنوز در شرمن اوکس زندگی می‌کرد، جایی که من بزرگ شده بودم، اگرچه من هیچ خانواده نزدیک دیگری نداشتم - اما لس آنجلس هنوز خانه من بود.

موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت ۶

چرا باید اجازه بدهم کسی مثل لوسین داموند مرا از خانه ی خودم بیرون کند؟ به خودم گفتم چون او یک مرد بی رحم است. او عادی فکر نمی کند معیارهای اخلاقی در مورد او اعمال نمی شود. باز هم چیزی جز حقیقت نبود. بله، او می خواست اگر ممکن بود من را به عنوان یک موفقیت پس از موفقیت های دیگر در نظر بگیرد ، اما او می‌خواست معادل جادویی کفش‌های سیمانی برایم بسازد و مرا از اسکله سانتامونیکا پیاده کند، اگر خطی را که او روی شن‌ها کشیده است نکشم.
با اخم، مقداری دارجلینگ را در یک توپ آلومینیومی سوراخ شده اندازه گرفتم و آن را در قوری انداختم و سپس آب داغ را روی آن ریختم. بخار معطر به سمت من بلند شد معمولاً چشمانم را می‌بستم و با سوراخ های بینی نفس می‌کشیدم.. می خواستم از عطر آن لذت ببرم، اما در آن زمان حوصله نداشتم. فنجانی را بیرون آوردم و قوری را برداشتم، سپس هر دو وسیله را با خودم بردم داخل اتاق نشیمن. از آنجایی که یک پارچه گلدوزی شده از هند بخشی از میز قهوه خوری را پوشانده بود ، می‌دانستم وقتی که یک فنجان برای خودم ریختم، می‌توانم قوری را روی‌ زمین بگذارم بنابر این من فوراً نوشیدنی ام را نخوردم ، رفتم تا چیزی را بیاورم که معمولاً وقتی به مشاوره نیاز داشتم به آن مراجعه می کردم

"عرشه تاروت مورد علاقه من".
بعد از اینکه کارت‌ها را از کیسه مخملی که در آن ذخیره کرده بودم بیرون آوردم برای جلوگیری از هر لرزش سرگردانی،
آن‌ها را برای لحظه‌ای در دستانم نگه داشتم و روی مقصود های خودم تمرکز کردم،
یا بهتر بگویم، خواستم به کائنات بفهمانم که قطعاً می توانم از راهنمایی کوچک خیلی خوب استفاده کنم.
خیلی خوب وقت آن است که ببینیم کائنات چه می گوید!
کارتی را بیرون آوردم و روی میز قهوه خوری چند اینچی آن طرف تر از فنجان چایم گذاشتم .
اوه، عالی, کارت برج به من خیره شد و رعد و برق که شکل باریک سازه را ترسیم می کند،
شکل افراد بدبختی را که در تلاشی ناامیدانه برای نجات خود خود را به پایین پرت می کنند.
خب، این یک پیام بسیار خوب بود...فقط پیامی نبود که انتظار داشتم دریافت کنم. آن کارت حاکی از تحول، تغییر، دگرگونی های ناگهانی بود. به عبارت دیگر، به نظرم می رسید که امیدم به ادامه زندگی آرامم در خانه ی دوبلکسم چیزی نبود که کارت ها می گفتند .

موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت ۷

من که عصبانی بودم، برج را جمع کردم و آن را به داخل عرشه برگرداندم. با این حال، اینطور نبود که روشنگری همیشه در اولین تلاش ارائه شود.
بعضی وقت ها مجبور بودم تلاش‌های زیادی انجام دهم قبل از اینکه معنی کلمه ها سعی می کردند واقعا معنایی را به اشتراک بگذارند
کارت کشیدم
دوباره برج
اتفاقی؟
احتمالا نه.
با صدای بلند گفتم: خیلی خب. گاهی دوست داشتم با کائنات اینطور صحبت کنم،,
انگار جایی در اعماق وجودم بود، فکر می‌کردم اگر حرفم را بهتر بشنوم بهتر است
بیش از حد تصور واضح است که من نیاز به تغییر دارم. پیشنهاد شما چیست؟»
وقتی کارت برج را در جایی که روی میز گذاشته بودم گذاشتم، منتظر شدم
چند ثانیه، سپس کارت دیگری را از عرشه خارج کردم.
جهان!
هوم! آن کارت می تواند به معنای تکمیل، انجام ... یا می تواند به معنای
مسافرت رفتن باشد. و باید دمم را بذارم روی کولم و بروم، پس باید جابه‌جا شوم که فکر می کنم
شامل سفر می شود. اما کجا؟
دو کارت را برداشتم و آنها را در عرشه ریختم. آنها را بهم ریختم.
من فهمیدم که اگر برج دوباره بالا بیاید، پس واضح است،
به این معنی بود که قرار بود خودم را کنار بگذارم، زیرا تعداد گزینه های دیگری نداشتم .
اما من برج را نکشیدم. نه، این بار، کارت تکرار من "جهان" بود.
به کائنات گفتم: "باشه." فهمیدم. شما فکر می کنید من کارم را اینجا در لس آنجلس کامل کرده ام
و زمان حرکت فرا رسیده است. کمکی کنید در مورد اینکه دقیقاً کجا مفید است.»
درهم ریختن کارت ها، کشیدن کارت دیگر.
"جهان"
خیلی خب، این داشت مسخره می شد. شاید وقت آن رسیده که چیزی دیگر را امتحان کنم،
چند جرعه چای خوردم و بعد از روی مبل بلند شدم و به سمت کابینت رفتم

آخرین ویرایش:
موضوع نویسنده

ill_mah

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jul
1,014
8,079
مدال‌ها
3
پارت ۸

چند جرعه چای خوردم و بعد از روی مبل بلند شدم و به سمت کابینت رفتم
جایی که پاندول و پارچه پیشگویی ام را،
که اساسا بسیار شبیه یک تابلوی "ویجا"
به نظر می رسید ذخیره کرده بودم ، با الفبای چاپ شده روی آن، همراه با "بله" و "نه" و همچنین چهار جهت اصلی. هر دو مورد را در دست داشتم، جلو رفتم و به میز نهارخوری رسیدم و پارچه را روی آن پهن کردم، سپس یک لحظه منتظر ماندم،
پاندول فلوریتی را در یک کف دستم محکم گرفته بودم برای اینکه لرزش های بیشتر آن را بگیرم
"من کجا میروم؟" پرسیدم و سپس پاندول را روی میز آویزان کردم.
بیکار به جلو و عقب می چرخید و از حرف "A" به حرف "Z" می رفت.
و به تاب خوردن ادامه می داد، بسیار بیشتر از آنچه باید باشد. A تا Z، Z به A.
با ناراحتی، فقط می توانستم به آن خیره شوم. با صدای بلند پرسیدم
"جایی بین A و Z؟"
"میشه کمی دقیق تر بگی؟"
آن معرفی می کرد یک منحنی دیگر بین A و Z
و بعد حرکت کرد و گروهی از کلمات را انتخاب کرد
ج-ل-و-ب-ای.
پاندول پس از آن متوقف شد و همچنان بالای تشک چاپی که برای پیشگویی ها از آن استفاده می کردم آویزان بود
کره زمین. آیا این روش دیگری برای گفتن "جهان" بود؟ یا آن اشاره به
کارت بزرگ آرکانا که چند دقیقه قبل کشیده بودم داشت؟
در این صورت، دوباره به خانه اول برگشته ام و هیچ چیز لعنتی مفیدی را نفهمیدم

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین