طرز تهیه نان شیرینی کروسان
مرحله اول
خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسهای بریزید، مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.
باقی مانده شکر، نمک، شیر و ۵۰ گرم از کره را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شده و کره ذوب شود سپس داخل یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید.
کمی هم بزنید سپس خمیر مایه را نیز اضافه کنید و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید.
مرحله دوم
خمیر را پنج دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسهای که چرب کردهاید بگذارید، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود سپس روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.
مرحله سوم
۱۰۰ گرم کره باقی مانده را روی کاغذ روغنی یا فویل به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود، روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه پهن کنید، کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید.
لبههای خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا کره مخفی شود سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازهاش یک چهارم شود.
خمیر را پس از تا زدن ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید، بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه آن را پهن کنید (دقت کنید کره از خمیر بیرون نزند) و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایههای خمیر نفوذ کند، در مرحله اخر میتوانید خمیر را داخل کیسه فریزر بسته بندی کنید و یک شب داخل یخچال بگذارید.