جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه پیراشکی مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه پیراشکی مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 424 بازدید, 6 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه پیراشکی مرغ
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم برای پیراشکی مرغ
کره :100 گرم
شیر خشک :3 قاشق سرپر
تخم مرغ :2 عدد
شیر ولرم :1 پیمانه
شکر :1 قاشق غذا خوری
مایه خمیر :1 قاشق غذا خوری
سی*ن*ه مرغ :1 عدد
قارچ :350 گرم
پیاز : 2 عدد متوسط
فلفل رنگی :به میزان لازم
پنیر پارمزان :به اندازه دلخواه
پودر سیر :نصف قاشق چایخوری
نمک ، فلفل سیاه و زرد چوبه : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله اول:

برای درست کردن پیراشکی مرغ ابتدا مایه خمیر را با شکر به شیر اضافه میکنیم و بعد تخم مرغ ها را در ظرفی میشکنیم و بعد شیر خشک و کره را اضافه میکنیم و کاملا باهم مخلوط میکنیم.

مرحله دوم:

در این فاصله شیر هم با مایه خمیر و شکر مخلوط شده و به مخلوط تخم مرغ ها و کره اضافه میکنیم سپس آرد را کم‌کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که مواد خمیری شکل شود و بعد روی یک سطح صاف که آرد پاشی هم کردیم خمیر را قرار میدهیم و با کف دست خمیر را ورز می دهیم.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله سوم:

خمیر را باید آنقدر ورز دهید تا دیگر به کف دست نچسبد.سپس خمیر را در جای گرم و به مدت 2 ساعت در ظرفی که در آن را پوشاندیم قرار میدهیم تا استراحت کند.

(اگر شیر خشک در دسترس نداشتید میتوانید از نصف لیوان ماست استفاده کنید.و همچنین به‌جای کره میتوان از نصف لیوان روغن مایع استفاده کنید)

مرحله چهارم:

در حین استراحت خمیر پیراشکی میتوانید مایع میانی پیراشکی را آماده کنید.که ابتدا پیازها را نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن تفت میدهیم تا کمی طلایی شود سپس مرغ های خرد شده را به داخل پیازها اضافه میکنیم.

مرحله پنجم:

و در حین تفت دادن مرغ و پیاز نمک را هم مخلوط میکنیم. بعد قارچ ها را هم اضافه میکنیم و برای اینکه قارچ ها آب نندازند باید حرارت شعله را زیاد کنیم،
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
تا آب قارچ ها تبخیر شود.و بعد از اینکه آب قارچ ها کاملا جمع شد فلفل و زرد چوبه و پودر سیر را مخلوط میکنیم،

و کمی تفت میدهیم و بعد حرارت را کم میکنیم.پنیر را هم اضافه میکنیم و هم میزنیم و در آخر فلفل دلمه ای های رنگی نگینی خرد شده را هم اضافه میکنیم و اجازه میدهیم روی حرارت با بقیه مواد کمی تفت بخورد.

مرحله ششم:

خمیر پیراشکی که آماده شد مجددا روی سطح صاف و آرد پاشی شده پهن میکنیم و با دست به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز می دهیم سپس خمیر ها را به اندازه یک کیوی بر میداریم و با وردنه به شکل بیضی یا ورقه های دایره ای شکل باز میکنیم و از مواد میانی سرد شده لایه خمیر میریزیم و خمیر را به حالت بقچه ای یا قطابی می پیچانیم،
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مرحله هفتم:

روی خمیر ها را با زرده تخم مرغ می مالیم تا هنگام پخت طلایی رنگ شوند. و خمیر پیراشکی آماده شده را داخل سینی فر می چینیم و با دمای فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم تا رویشان طلایی شود. و یا حتی میتوانید در روغن داغ هم سرخ کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
نکات تکمیلی در مورد پیراشکی مرغ
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
پیراشکی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین