جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه تاس کباب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه تاس کباب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 377 بازدید, 4 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه تاس کباب
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم جهت طبخ تاس کباب
گوشت گوسفندی 1 کیلو
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد بزرگ
به 1 عدد
هویج 3 عدد
روغن زیتون 2 ق غ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
برای شروع کار ابتدا باید مواد را به تکه های کوچکتر ببرید.مثلا گوشت را به 4 تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی ، هویج و پیاز را به صورت حلقه ای ببرید. و میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش بزنید.

سپس قابلمه ای مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید.بعد یک ردیف پیاز حلقه ای شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکه های گوشت قرار دهید.بر روی تکه های گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید.نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویه های دیگر داخل قابلمه میریزم و روی حرارت گاز قرار میدهیم تا بجوش بیاید.

در قابلمه را میبندیم و اجازه میدهیم غذا به آرامی حدود 3 تا 4 ساعت آب بیندازد و پخته شود.اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیاز ها ته نگیرد.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
نکاتی برای طبخ بهتر تاس کباب
هنگام چیدن مواد داخل ظرف بهتر است لا به لای مواد نمک ، فلفل و زردچوبه بپاشید تا طعم آن فوق‌العاده شود.
سیب زمینی ها را در پایان پخت گوشت به بقیه مواد اضافه کنید تا له نشود.
اگر از طعم شیرین به در تاس کباب خوشتان نمی آید می توانید مقداری آب لیمو یا آبغوره در پایان به غذا اضافه کنید.
پودر سیر و یا سیر له شده طعم بهتری به غذا میدهند.
تاس کباب را در کنار نان و سبزیجات تازه میل کنید.
تاس کباب یک غذای رژیمی و بسیار سالم محسوب می شود. چون روغنی در آن بکار نرفته است.
در یک تاس کباب 8 نفره یک عدد به درشت کافی است.
در تاس کباب بهتر است ابتدا گوشت و پیاز را کف قابلمه بچینید و به مدت یک ساعت و نیم با دو لیوان بپزید. زمانی که گوشت پخت بقیه مواد را روی گوشت بچینید و اگر آب لازم بود مقدار اضافه کنید و روی شعله ملایم گاز به پخت ادامه دهید
گوشت فیله گوساله برای درست کردن تاس کباب بهتر است.
برای طبخ تاس کباب میتوانید از انواع گوشت مثل شتر مرغ ،بوقلمون و یا شتر استفاده کنید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
نکات تکمیلی در مورد تاس کباب
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت میباشد .
تاس کباب را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
 
بالا پایین