- May
- 1,263
- 15,327
- مدالها
- 5
راه های رفع تندی فلفل؛ چطور تندی فلفل را بگیریم؟
یکی از رموز کدبانوهای ایرانی برای خوشمزه شدن غذاها افزودن به اندازه چاشنی ها و ادویه ها به انواع غذاها است. اما گاهی بسیاری از افراد بر اثر حواس پرتی، تجربه کم در آشپزی و... بیش از حد از فلفل و ادویه های تند در طبخ غذا استفاده می کنند.کاپسایسین ماده ای است که درون فلفل وجود دارد و باعث تندی فلفل و طعم و مزه دادن به غذا می شود، همچنین می تواند باعث احساس سوزش شدیدی شود که برای چندین دقیقه یا حتی ساعت ها ادامه داشته باشد.
این بخش از سبک زندگی و رازهای خانه داری را مطالعه کنید تا دریابید چگونه تندی غذا را از بین ببرید و با احساس سوزش دهان پس از خوردن غذای تند چه کنید؟

چرا فلفل های تند می سوزانند؟
احساس تندی و سوختگی از ماده ای به نام کپسایسین منشا می گیرد که یک ماده فعال در فلفل است و با گیرنده های حسی حرارت درون دهان و پوست ارتباط برقرار می کند.حتی با وجود اینکه حرارتی نیز در کار نیست اما بدن به کپسایسین مانند حرارات بالا واکنش نشان می دهد. برای جلوگیری از سوزش باید کپسایسین را از محل اتصال پاک کنید و یا آنقدر رقیقش کنید که حسش کم شود.