هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایلهایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کردهاند حذف کنند.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly. You should upgrade or use an alternative browser.
چطوری درست کنم:
پودر مخمر وبا شکر مخلوط میکنیم ومیریزم تو آب ولرم وبعد روش یه پیش دستی میذاریم ومیذاریم تا عمل بیاد.تقریبا ده دقیقه طول میکشه...تو یه ظرف تخم مرغ و وانبل وهم میزنیم وبعد روغنو ماستو اضافه میکنیم
وبعد خمیر مایع عمل اومده رو بهش اضافه میکنیم وکم کم آرد وبکین پودرو با الک بهش اضافه میکنیم...لیوان آخره آردو کم کم اضافه کنید تا وقتی که خمیر به دست نچسبه.به توی یه ظرف گود میذاریم وروش مشما میکشیم ویه حوله میندازیم روش ومیذاریم تا ور بیاد.تقریبا ۴۵دقیقه.بعد خمیرو باز میکنیم ووبا لیوان قالب میزنیم وداخلشو با کمی مواد پر میکنیم وبعد لبه هاشو به هم فشار میدیم ومثله عکس میپیچیم.وتو روغن سرخ میکنیم.
مواد داخلشم :دارچین وهل وگردو آسیاب شده وپودر قنده..ودر آخر موقع سرو تو پودر قند میغلتونیم وسرو میکنیم
نکته:واسه سرخ کردن وپیچیدن این شیرینی باید حداقل سه نفر باشید...که یکی خمیر پهن کنه ویکی بپیچه ویکی سرخ کنه...چون اگه خمیر بمونه زیادی میترشه وبوی بدی میگیره...نوش جون