جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل

  • نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط ♡Nadieh♡ با نام طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 466 بازدید, 9 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کلم پلو شیرازی اصل
نویسنده موضوع ♡Nadieh♡
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡Nadieh♡
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله اول

برای تهیه کلم پلوی خوشمزه و مخصوص به روش شیرازی در ابتدای کار، برنج را ۱ ساعت زودتر با کمی آب و نمک خیس می کنیم. یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش آید. سپس برنج را با کمی نمک به آن اضافه کرده و می گذاریم تا بپزد.

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله دوم

در اواخر پخت، سبزی را به صورت ریز خرد می کنیم، سپس آنرا را به آب جوش اضافه کرده و بعد از ۱۰ دقیقه، وقتی که نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم. کلم قمری را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی خرد می کنیم.

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله سوم

اگر از کلم برگ استفاده می کنیم باید آن را شسته و به صورت نوارهای باریک برش بزنیم و خرد کنیم. یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. کلم ها را به آن اضافه کرده و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود.

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله چهارم

سپس نمک و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و کمی آّغوره می زنیم و می گذاریم روی حرارت تا آب آن به خوبی جمع شود. پیاز را شسته و پوست می کنیم و رنده می کنیم. سپس آب آن را با دست گرفته و درون یک کاسه می ریزیم

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله پنجم

گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر کاری و کمی آرد نخودچی را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مزه ها با هم ترکیب شود. سپس به شکل قلقلی در می آوریم. یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله ششم

در این مرحله گوشت های قلقلی را درون آن قرار می دهیم و تمام قسمت های آنها را سرخ می کنیم. کف یک قابلمه را با کمی روغن چرب می کنیم. ته دیگ مورد نظر را کف دیگ می چینیم. یک لایه مخلوط برنج و سبزی را کف قابلمه می ریزیم

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله هفتم

یک لایه مخلوط کلم روی آن ریخته و همینطور ادامه می دهیم تا مواد تمام شود. در آخر، کمی کره حیوانی روی برنج ریخته و آن را روی حرارت ملایم دم می کنیم. وقتی که خواستیم غذا را بکشیم، کوفته ها را روی آن یا دورش می ریزیم.

 
موضوع نویسنده

♡Nadieh♡

مهمان
مرحله هشتم

در صورت تمایل می توان به یک روش دیگر نیز این غذا را اماده کرد. در این روش می توان کوفته ها را در زمانی که برنج در حال دم کشیدن است لابه لای برنج اضافه کرد اما برای این که مجلسی تر شود موقع سرو اضافه می شود.
 
  • جذاب
واکنش‌ها[ی پسندها]: Deba
بالا پایین