جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 268 بازدید, 2 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سوپ بلدرچین با شیر
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
مواد لازم سوپ بلدرچین با شیر برای 6 نفر :
بلدرچین 1 عدد
جو پرک100 گرم
بلغور جو یا گندمنصف استکان
قارچ متوسط5 عدد
هویج متوسط1 عدد
جعفری خردشده2-3 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
خامه به دلخواه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زعفران آبکردهبه مقدار لازم
ادویه دلخواهبه مقدار لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,983
مدال‌ها
3
طرز آماده سازی سوپ بلدرچین با شیر:
ابتدا بلدرچین را با پیاز و نمک و ادویه بپزید، سپس گوشت آن ها را ریش کنید و استخوان های آن را جدا کنید.

قارچ ها را به صورت ورقه‌ای برش بدهید، داخل قابلمه بریزید و با مقدار کمی روغن (ترجیحا حیوانی) یا کره تفت بدهید تا آب بیندازد.



زعفران را داخل آب قارچ بریزید و تفت بدهید تا به خورد قارچ برود. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید تا قارچ مزه دار شود. اگر قارچ را مزه دار نکنیم، داخل سوپ مزه ای به خودش نمی گیرد و طعم آن با سوپ متفاوت می شود.



بعد از اینکه آب قارچ کاملا جمع شد، هویج را که نگینی ریز خرد کنید و به همراه جو پرک، بلغور به آن اضافه کنید و آب بریزید. مقدار آب حدودا تا نصف قابلمه باشد.



زمانی که سوپ لعاب دار شد و تقریبا پخته بود، شیر را داخل آن بریزید تا خوب با هم جوش بخورند. بلدرچین هایی را که از قبل ریش کردید هم اضافه کنید.



بعد از حدود 20 دقیقه، سوپ جا می افتد. حالا جعفری را بریزید و نمک و فلفل و ترشی سوپ را تنظیم کنید. در حد اینکه جعفری داخل سوپ یک قل بزند کافی است. سوپ آماده است. می توانید آن را با قارچ، برگ جعفری و پیاز داغ تزیین کنید.



از عصاره گوشت بره یا گوشت مرغ هم می شود برای طعم بهتر سوپ استفاده کرد. دقت کنید عصاره ها دارای نمک هستند ابتدا آن را بریزید و بعد نمک سوپ را تنظیم کنید.



میزان قارچ و هویج کاملا به ذائقه شما بستگی دارد. می توانید به دلخواه خودتان ذرت و نخود فرنگی هم داخل سوپ بریزید.



اگر بخواهید داخل سوپتان خامه بریزید، می توانید قبل از کشیدن سوپ، مقداری خامه به آن اضافه کنید. اگر روی حرارت خامه را بریزید، خامه تان می برد.



* استفاده از آبلیمو و مقدار آن داخل سوپ کاملا سلیقه ای است.
 
بالا پایین