جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی کودک فرمول تریبت صحیح فرزند بدون تنبیه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی کودکانه توسط Puyannnn با نام فرمول تریبت صحیح فرزند بدون تنبیه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 203 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی کودکانه
نام موضوع فرمول تریبت صحیح فرزند بدون تنبیه
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
رفتار مورد علاقه خود را مدل سازی کنید
کودکان تمایل دارند که رفتار دیگران را کپی برداری کنند. شما نیز می توانید از همین مزیت استفاده کنید و رفتاری که دوست دارید در کودک تان مشاهده کنید را در خودتان به وجود بیاورید، زیرا مشاهده نقش مثبتی در تعلیم و تربیت اولیه کودکان دارد و به آن ها کمک می کند که چیزهای خوب را تقلید کنند.

کودکان در سنین پایین تر اغلب می خواهند شبیه به والدین شان باشند و در نتیجه کار های آن ها را تقلید می کنند. اجازه دهید که آن ها از شما الگو های خوب بردارند.

از طرفی اگر بخواهید او را تربیت کنید اما خودتان بعضی از کارهای منفی را به انجام برسانید؛ قطعاً برای کودکتان سوال پیش می آید که چرا خودتان این کار را انجام می دهید پس باید سعی کنید که خودتان هم در هر جایی که کودک را محدود می کنید، محدود باشید.

هنگامی که کودک نداند باید چه اقدامی انجام دهد، دقیقاً کاری را انجام می دهد که از دور و برش می بیند پس با یک مدل سازی خوب در رفتار خودتان، دیگر مجبور به اصلاح کردن رفتار کودک نیستید زیرا خود به خود از شما چیز های خوب یاد می گیرد.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
به عنوان مثال:

هر وقت اشتباه می کنید عذرخواهی کنید تا به او این فرهنگ را بیاموزید.
هر زمان که شکست می خورید و نمی توانید کاری را انجام دهید، دوباره برای آن تلاش کنید.
هنگامی که کسی از شما عذرخواهی می کند او را ببخشید و بخشش و مهربانی را به کودک خود نشان دهید.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
شکست خوردن را به عنوان یک چیز مثبت به او نشان دهید
کودکان معمولاً در سنین پایین تر نمی توانند مشکلات را حل کنند. مشکلاتی که خیلی کودکانه هستند اما آن ها قادر به مدیریت این شرایط نیستند. شما باید سعی کنید که بعضی از شرایط را برای کودک تصویر سازی کنید.

برای او توضیح دهید که شکست خوردن اصلا اشکالی ندارد و می تواند دوباره برای کاری که می خواهد تلاش کند. شاید گاهی اوقات ناامید شود اما به او بیاموزید که این ناامیدی اصلا بد نیست و می تواند به راحتی از آن عبور کند.

به عنوان مثال:

به جای این که به او بگویید خواهر کوچکت را بغل نکن زیرا ممکن است از دست تو بیفتد، به او بگویید که تو خیلی مهربان هستی که مراقب خواهرتی، حتی اگر ناخواسته آسیبی به او رسیده باشد تقصیر تو نبوده و تو می توانی مراقبت و مهربانی بیشتر را در حق خواهر کوچکت یاد بگیری.
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,534
22,013
مدال‌ها
3
اجازه دهید که با نتایج کارهایش آشنا شود
تنبیه روشی برای نشان دادن نتیجه کار به کودک نیست. حقیقت زندگی با تنبیه متفاوت است. اجازه دهید نتایج طبیعی کارش به او آموزش داده شود. مجبور نیستید خودتان کاری انجام دهید، بلکه باید سعی کنید که بعضی از اوقات او با نتایج کار آشنا شود، بدون این که دخالت شما وجود داشته باشد.

به خاطر کارهای خوبی که انجام می دهد از او قدردانی کنید
کودکان عاشق دریافت توجه هستند و در نتیجه هنگامی که کار خوبی انجام می دهند، و از آن ها تشکر می کنید احساس خوبی پیدا می کنند و دوست دارند که با انجام آن، کار خوب را ادامه دهند. سعی کنید تشکر، قدردانی و افتخار کردن به کودک خود را جزو عادات روزانه قرار دهید؛ البته به شرطی که او کار خوبی انجام دهد.

هنگامی که کودک را تنبیه می کنید یا سر او فریاد می کشید، در واقع می گویید که کار بدی انجام داده و توجه شما از روی او برداشته شده است اما زمانی که کار خوبی انجام می دهد و تشکر می کنید، یعنی یک بازخورد مثبت به او نشان داده اید که حالش را خوب می کند و او را ترغیب به انجام کار های خوب خواهد کرد.
 
بالا پایین