جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه کلم پلو شيرازي

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه کلم پلو شيرازي ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 246 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کلم پلو شيرازي
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
مواد لازم برای تهیه كلم پلو شيرازي :

گوشت چرخ کرده400 گرم
برنج4 پیمانه
آرد نخودچی2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط2 عدد
کلم700 گرم
سبزی معطر شامل ریحان، تره، ترخون و شوید ۲۵۰ گرم
نمک و فلفل و زردچوبهبه میزان لازم
پودر لیموعمانیبه میزان لازم
 
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
طرز تهیه کلم پلو شیرازی:

پیاز داغ های آماده را به همراه زردچوبه، فلفل و کمی روغن داخل تابه بریزید. کلم‌ را به صورت رشته رشته خرد کنید (یا رنده کنید) و به مواد اضافه کنید.



مواد را روی حرارت ملایم خوب تفت دهید تا کاملا مخلوط شوند سپس دو‌سوم لیوان آب اضافه کنید و در تابه را ببندید تا کلم پخته و نرم شوند.



پس از این که کلم نرم شد، در تابه را بردارید تا آب اضافی آن تبخیر شود بعد از اینکه آب کلم ها کاملا تبخیر شد، دو قاشق غذاخوری از سبزی های معطر را کنار بگذارید و باقی سبزی ها را به همراه کمی نمک و پودر لیمو عمانی به کلم اضافه کنید.



مواد را کمی تفت دهید. دقت کنید که تفت دادن بیش از حد سبب تلخ شدن سبزی در غذا می شود. بعد از سرخ کردن آن را کنار بگذارید.



برای تهیه ی گوشت قلقلی ها ابتدا پیاز‌ها را رنده کنید و کاملا آب آن را بگیرید سپس داخل یک کاسه گوشت چرخ کرده، سبزی معطر، آرد نخودچی، نمک و فلفل و پیاز رنده را بریزید و کاملا ورز دهید تا یکدست شوند. مقدار کمی از مایه را بردارید و به کمک دست گرد کنید.



گوشت قلقلی ها را داخل تابه بریزید و با کمی روغن تفت دهید سپس در تابه را ببندید تا خوب پخته و سرخ شوند.



در حین پخت گوشت ها برنج را آبکش کنید و داخل مواد سبزی بریزید و برنج را با سبزی مخلوط کنید. سپس داخل قابلمه روغن بریزید و ته دیگ مورد را داخل آن بچینید و برنج و گوشت ها را به صورت لایه ای داخل قابلمه بریزید. تا در حین دم کشیدن برنج کوفته های قلقلی هم مغز پخت شوند.



در پایان مقداری آب جوش داخل تابه ای که روغن گوشت ها قرار دارند بریزید و روی برنج بدهید. در صورت تمایل می توانید مقداری زعفران آبکرده روی آن بریزید. و دم کنی روی در قابلمه قرار بدهید و اجازه بدهید برنج دم بکشد
 
بالا پایین