جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه پاستا جامبو شلز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Puyannnn با نام طرز تهیه پاستا جامبو شلز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 220 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه پاستا جامبو شلز
نویسنده موضوع Puyannnn
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Puyannnn
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
شلز کاملا سلیقه ای است و می توانید از هر موادی داخل آن بریزید. مواد داخل آن مانند لازانیا و پیتزا است. حتی می توانید از سبزیجات داخل جامبو استفاده کنید.



جامبو شلز را می توان به عنوان یک فینگرفود در مراسم های تولد از آن ها استفاده کرد.



مواد لازم برای تهیه جامبو شلز :

جامبو شلز1 بسته
گوشت چرخ کرده 300 گرم
قارچ 200 گرم
پنیر پیتزا200 گرم
کالباس در صورت تمایل100 گرم
فلفل دلمه ای2 عدد
پیاز1 عدد
رب گوجه فرنگی2-3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم
آویشنبه مقدار لازم
سس بشاملبه مقدار لازم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
موضوع نویسنده

Puyannnn

سطح
4
 
مهمان
Sep
13,512
21,981
مدال‌ها
3
طرز تهیه جامبو شلز در قابلمه :

برای پخت جامبو شلز در قابلمه، ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و اضافه کنید کمی که تفت دادید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید قارچ های نگینی ریز شده را هم به مواد بیافزایید و مخلوط کنید سپس نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را داخل مواد بریزید و در ظرف را بگذارید تا مواد آب بیاندازند و با همان آب خودشان بپزند رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و مقدار کمی آب بریزید تا رب با مواد بپزد. اگر دوست داشتید مقداری کالباس ریز شده اضافه کنید.



درون قابلمه ای آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید زمانی که جوش آمد مقداری نمک داخل آن بریزید و جامبوها را داخل آن بریزید تا حدود 20 دقیقه بجوشند در این فاصله سس بشامل را آماده کنید به این صورت که آرد را کمی تفت بدهید سپس کره را به آن اضافه کنید و در آخر شیر را اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی سفت شود زیاد نگذارید سفت شود. بعد از گذشت 20 دقیقه جامبوها را درون آبکش بریزید. مقداری آب سرد روی آن ها بریزید از مواد آماده شده داخل جامبوها بریزید.



و کف ماهیتابه کمی روغن بمالید و جامبوهای پر شده را بچینید و روی آن پنیر پیتزا بریزید و در آخر سس بشامل بریزید. اگر جای آن ها کم است می توانید روی هم قرار بدهید به این صورت که بعد از ریختن سس بشامل لایه ی جدید را جامبو را بچینید و بعد پنیر و بعد سس بریزید اما بهتر است یک ردیف بچینیم.



اگر دوست نداشتید جامبوها خشک و ترد باشند مقدار کمی آب کف تابه بریزید سپس درب ماهیتابه را بگذارید و روی شعله پخش کن قرار بدهید تا با حرارت کم بپزند.زمانی که آب آن کشیده شد و پنیرها آب شدند آماده ی سرو است. اگر دوست داشتید ترد شود اجازه بدهید بدون شعله پخش کن چند دقیقه بپزد تا سرخ شوند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: DLNZ.
بالا پایین