طرز تهیه قلیه ماهی :
برای پخت قلیه ماهی ابتدا ماهی ها را با نمک و فلفل مزه دار کنید، سپس سبزی ها را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت بدهید با شعله ی کم سرخ کنید تا نسوزد تا حدی که رنگ سبزی ها تیره شود. سپس پیاز را خیلی ریز خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید کمی که رنگ پیازها تغییر کرد، سیر رنده شده را اضافه کنید و سرخ کنید در این هنگام سبزی های سرخ شده را به آن اضافه کنید.
نمک و زردچوبه و فلفل و ادویه کاری به آن اضافه کنید. و هم بزنید سپس مقدار کمی آب داخل آن بریزید و اجازه بدهید تا چند قل بخورد سپس تمرهندی را با داخل کاسه ای بگذارید و روی آن آب جوش بریزید و اجازه بدهید چند دقیقه بماند تا نرم شوند سپس آن ها را از صافی عبور بدهید اگر دوست داشتید آب آن لعاب دار باشد زمانی که آب تمرهندی خنک شد به آن 1 الی 2 قاشق آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله نشود.
سپس آن را به سبزی ها اضافه کنید. و اجازه بدهید با حرارت کم جا بیفتد. در این زمان ماهی را سرخ کنید بستگی به ذائقه ی خودتان می توانید داخل آرد بغلتانید و بعد سرخ کنید می توانید به صورت ساده سرخ کنید و نیم ساعت مانده به آخر پخت قلیه ماهی، ماهی های سرخ شده را اضافه کنید و بگذارید مواد به خورد هم بروند.