جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 560 بازدید, 11 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه ترشی بادمجان به روش ساده
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ghazaa12
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
ترشی از غذاهای مکمل جذابی است که همواره برای طعم دادن و ساختن لحظات دلپذیر در کنار غذاهای اصلی مورد توجه ایرانیان بوده است.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
ترشی بادمجان یکی از خوش‌طعم‌ترین و پرطرفدارترین بین انواع ترشی‌ها است که از قضا طرز تهیه آن هم بسیار ساده و دوست‌داشتنی است. بادمجان که در هندوستان به پادشاه سبزیجات معروف است، خواص بسیاری از جمله تسکین درد استخوان، مقوی معده، محافظت در برابر سرطان، رفع ک‌خونی و کنترل دیابت دارد. همچنین دارای مقدار زیادی فیبر است که برای سلامت گوارش و قلب بسیار حائز اهمیت است. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه ترشی بادمجان را یاد بگیرید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

بادمجان ۱ کیلوگرم

سیر ۲۵۰ گرم

سبزی ترشی ۱۰۰ گرم

سرکه انگور یک و نیم لیتر

فلفل سبز ۴ عدد

سیاه‌دانه و گلپر به میزان لازم

نمک به میزان لازم
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله اول

بادمجان‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید. اگر دوست دارید شکل دیگری داشته باشد، بادمجان‌ها را به‌صورت حلقه‌ای برش بزنید، ولی خیلی ریز نباشند.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله دوم

بادمجان‌های برش‌خورده را در آب جوش و نمک، به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیم‌پز کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله سوم

بادمجان‌ها را آبکش کنید. ۱۲ ساعت صبر کنید تا خوب آبشان تخلیه شود چون آب باعث کپک زدن ترشی خواهد شد.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

سیر‌ها را پوست بکنید و بشویید، سپس خرد کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله پنجم

یک ردیف از بادمجان‌ها را در ظرف شیشه‌ای بریزید. سپس سبزی معطر، سیاه‌دانه، فلفل و سیر خردشده را روی هر لایه از بادمجان‌ها قرار دهید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله ششم

سرکه را تا جایی که خوب روی بادمجان‌ها را پوشش دهد در ظرف بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,132
مدال‌ها
4
مرحله هفتم

در ظرف را محکم ببندید و در جای خنک و به دور از رطوبت نگهداری نمایید. بعد از یک هفته ترشی بادمجان شما آماده است. این ترشی را در کنار گوجه و بادمجان شکم پر میل نمایید.
 
بالا پایین