جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 580 بازدید, 17 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پیاز پلو اردبیلی با گوشت چرخ کرده
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله سوم

مواد را از یخچال خارج کنید و به اندازه یک گردو از گوشت بردارید و در دست گرد کنید. داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و پس از داغ شدن، گوشت قلقلی‌ها را درون روغن سرخ کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
در انتها وقتی گوشت‌ها سرخ شدند مخلوط پیاز داغ مرحله قبل را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید. اگر به غذاهای ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه کوکوی گیلانی با مرغ را بخوانید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله چهارم

برنج را که از قبل با کمی نمک خیس کرده‌اید روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. در حین جوشیدن کف روی برنج را بگیرید و برنج را آبکش کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
سپس کف قابلمه روغن ریخته و ته‌دیگ مورد نظر را قرار دهید. روی ته‌دیگ یک لایه برنج، مقداری از پیازهای درسته سرخ‌شده و کمی گوشت قلقلی قرار دهید و در آخر روی آن زعفران بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
این کار را مجدد تکرار کنید تا گوشت، برنج و پیاز تمام شود. سپس برنج را به مدت ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
بعد از پخت برنج را در ظرف مناسب سرو بریزید و روی آن را با چند تکه گوشت قلقلی و چند برگ گشنیز تزیین کنید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
نکات کلیدی در تهیه پیاز پلو

می‌توانید برنج را جداگانه هم دم بگذارید و در هنگام سرو روی مواد پیاز و گوشت قلقلی بریزید.
 
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
تهیه پیاز داغ و مخلوط کردن آن با گوشت قلقلی اختیاری است.


می‌توانید به جای آرد نخودچی از آرد یا پودر سوخاری استفاده کنید.
 
بالا پایین