جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط Kosarvalipour با نام طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 529 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کماج همدانی خوشمزه بدون فر
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
شما می‌توانید این شیرینی سنتی ایرانی را همانند دیگر کیک و شیرینی‌ها با فر و بدون فر و داخل تابه یا فر دست‌ساز تهیه کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
کماج همدان طعم و مزه بی‌نظیری دارد. این کماج خوشمزه را با یک دستور فوق‌العاده به شما یاد خواهیم داد تا بتوانید برای دورهمی و مهمانی‌های خود آن را تهیه و به همراه یک لیوان چای نوش جان کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
برای تهیه این شیرینی نیازی به خمیرمایه ندارید و همه مواد هم به پیمانه و هم گرم گفته شده است که بتوانید به راحتی اندازه‌گیری کنید. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه کماج همدانی را یاد بگیرید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مواد لازم برای تهیه کماج همدانی

ماست سفت ۱۳۶ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

بیکینگ پودر ۲ قاشق چای‌خوری

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
سفیده تخم‌مرغ ۱ عدد


روغن مایع ۲۰ گرم و روغن جامد ۲۰ گرم معادل ۱/۳ پیمانه


آرد سفید ۲۰۰ گرم معادل ۱.۵ پیمانه


پودر هل ۱ قاشق چای‌خوری
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مواد لازم برای رومال کماج

زرده تخم‌مرغ ۱ عدد

زعفران غلیظ ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل نوک قاشق چای‌خوری
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله اول

ابتدا همه مواد را اندازه بگیرید.‌ می‌توانید از ترازو یا لیوان دسته‌دار فرانسوی برای اندازه‌گیری استفاده کنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
سپس ماست را داخل یک کاسه بریزید و بیکنیگ پودر را به آن اضافه کنید. چند دقیقه صبر کنید تا ماست پفکی و کمی حجیم شود. سفیده را از زرده تخم‌مرغ جدا کنید و زرده را برای رومال کنار بگذارید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
مرحله دوم

شکر و سفیده تخم‌مرغ و ماست را داخل یک کاسه بریزید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند. سپس مخلوط روغن‌ها را اضافه کنید و هم بزنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,146
9,134
مدال‌ها
4
آرد را به همراه پودر هل و زنجبیل با هم مخلوط و سه بار الک و به مواد اضافه کنید. حالا مواد را در حد مخلوط شدن هم بزنید تا خمیر جمع شود. اصلا نیازی نیست خیلی مواد را هم بزنید.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
بالا پایین