جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ایده ترفند قنادی ها برای راحت جدا شدن کیک از قالب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام ترفند قنادی ها برای راحت جدا شدن کیک از قالب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 254 بازدید, 4 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع ترفند قنادی ها برای راحت جدا شدن کیک از قالب
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
راهکارهایی برای راحت جدا شدن کیک از قالب
کیک یکی از محبوب ترین خوراکی ها در سراسر جهان است که می توان آن را به آسانی و با مواد قابل دسترس در خانه تهیه نمود. چسبیدن کیک به قالب یکی از مشکلات رایج در کیک پزی می باشد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
استفاده از کاغذ روغنی
برای راحت جدا شدن کیک از قالب می‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.کاغذ روغنی را به اندازه کف قالب خود برش بزنید. قبل از قرار دادن کاغذ روغنی ابتدا قالب را خوب چرب کنید و بعد کاغذ روغنی را روی قالب قرار دهید. بعد از پخت اجازه دهید کیک خنک شود سپس با یک چاقو دیوارهای کیک را از قالب جدا کنید و قالب را برگردانید، کیک به راحتی از قالب خارج می شود.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
چرب کردن و آرد پاشی
در این روش با روغن یا کره کف و دیواره های قالب را چرب کنید، با مقداری آرد کف قالب را آردپاشی کنید، برای چرب کردن قالب از روغن جامد یا کره استفاده کنید چون باعث می شود لطافت کیک شما حفظ شود و برای جدا کردن کیک از قالب هم بهتر است. دقت کنید همه قسمت های قالب باید چرب و آردپاشی شود تا بعد از پخت به راحتی جدا گردد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
استفاده از روغن جداکننده
روغن جداکننده را می توانید به صورت آماده تهیه نمایید و یا داخل خانه آرد و روغن و کره را ترکیب نمایید و روغن جداکننده تهیه کنید، کف و دیواره های قالب را با این نوع روغن چرب کنید تا دیگر به قالب نچسبد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
نکات مهم
برای تهیه کیک های خیس یا داری شکلات باید حتماً از کاغذ روغنی استفاده شود.
برای جلوگیری از چسبیدن کیک به قالب آن را برای سرد شدن روی یک آبکش یا توری قرار دهید.
اطراف و ته قالب را خوب چرب کنید.
بعد از پخت کیک 10 الی 15 دقیقه صبر کنید وقتی کیک خنک شد آن را از قالب جدا کنید.
قالب های کمربندی و قالب های چدن و نچسب گزینه خوبی هستند.
 
بالا پایین