جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ایده 11 ترفند و زرنگی جدید تو آشپزی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط BARAN. با نام 11 ترفند و زرنگی جدید تو آشپزی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 434 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع 11 ترفند و زرنگی جدید تو آشپزی
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
ترفندها و نکات جالب ساده برای آشپزی بهتر
برای این که یک آشپزی خوب داشته باشیم، باید اطلاعات و تجربه خود را افزایش دهیم؛ اما از طرفی نکاتی هم هستند که رعایت کردنشان خالی از لطف نیست و به ما کمک می کند تا غذای خوشمزه تر و با کیفیت تری را بپزیم. اشتباهاتی هستند که خیلی از ما در روتین آشپزی به آن ها توجه نمی کنیم
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
سبزیجات را کمتر بپزید
سبزیجات حاوی مواد مغذی و سالم هستند. اگر در طولانی مدت گرما ببیند، نه تنها میزان مواد مغذی آن ها کم می‌ شود، بلکه طعمشان هم خوشمزه نخواهد بود؛‌ بنابراین به جای این که سبزیجات را برای مدت طولانی بپزید یا بخارپز کنید، سعی کنید آن ها را کمتر بپزید و مدت زمان طولانی داخل ماهیتابه برای بخارپز کردن قرار ندهید تا سالم تر و خوشمزه تر باشد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
به خمیرِ نان نمک بزنید
اگر می خواهید یک خمیر با کیفیت بالا داشته باشید، باید به آن نمک بزنید تا هم سریع تر پف کند و هم طعم بهتری داشته باشد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
قبل از پختن تخم مرغ به آبِ آن؛ نمک بزنید
تخم مرغ غذای بسیار خوشمزه و محبوبی برای صبحانه محسوب می‌ شود و خیلی راحت می پزد؛ اما شما می توانید کارتان را خیلی بهتر و تمیز تر پیش ببرید. به شرطی که به آبی که تخم مرغ در آن می‌ جوشد نمک بزنید، نمک باعث می شود که سفیده تخم مرغ بیرون نزند و سریع تر هم بپزد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
برنج را با چای سبز بپزید
برنج با چای سبز یک وعده غذایی ژاپنی است و باعث می شود که طعم چای داخل برنج خیلی خوشمزه شود و فواید زیادی هم برای سلامتی به همراه دارد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
سیب زمینی را در آب غوطه ور کنید
غوطه ور کردن سیب زمینی در آب باعث می‌ شود که نشاسته اضافه آن بیرون بزند و از لحاظ رژیمی خاصیت بهتری داشته باشد؛ زیرا اگر نشاسته اضافه باشد، یک لایه چسبناک روی سیب زمینی ایجاد می‌ شود اما قرار دادن سیب زمینی بدون پوست داخل آب سرد به مدت چند ساعت، نشاسته اضافه را از بین می برد و سیب زمینی را خوشمزه تر می کند
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
سبزیجات را داخل آب سرد شستشو دهید
بهترین حالت این است که سبزیجات را داخل آب سرد بشویید تا هم خوشمزه تر باشد و هم رنگ آن زیباتر باشد و از خوردنش بیشتر لذت ببرید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
چغندر را داخل مایکروویو بگذارید
شما می توانید چغندر را داخل آب بپزید؛ اما بهترین روش این است آن را داخل مایکروویو بجوشانید تا خوشمزه تر باشد.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
بدون جدا کردن ریشه؛ سیر را پوست بکَنید
ما ساعات زیادی را داخل آشپزخانه سپری می کنیم که اهمیت بسیار زیادی در نتیجه نهایی کارمان دارد. معمولاً اول سرِ سیر را جدا نمی کنیم و سریع به سراغ پوست کندن سیر می رویم اما بهتر است این کار را نکنید. برای ساده‌تر شدن کارتان، اول قسمت ریشه را جدا کنید.
 
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,409
23,404
مدال‌ها
7
برای درست کردن املت؛ خیلی زود به آن نمک نزنید
نمک زدن به تخم مرغ هنگام شروع پخت املت، اشتباهی است که ساختار تخم ‌مرغ را خراب می‌ کند و باعث رقیق شدن آن می شود. بهتر است که نمک را در انتهای کار اضافه کنید و تفاوت را ببینید.
 
بالا پایین