مراحل درست کردن بورک با اسفناج و پنیر فتا
با مراحل روش درست کردن بورک همراه ما باشید.
مرحله اول؛ آماده کردن مواد بورک
در طرز تهیه بوریک، در یک ماهیتابه نچسب مقداری روغن زیتون بریزید و روی حرارت ملایم کمی گرم کنید. ابتدا پیاز را تفت دهید تا سبک شود. سپس سیر رنده شده و اسفناجهای ساطوری شده را اضافه کنید و تفت دهید. اسفناجها باید نرم شوند، ۵ دقیقه زمان برای نرم شدن اسفناجها کافی است.
در یک کاسه متوسط پنیر فتا را خرد کنید و بریزید. کمی نمک و فلفل سیاه خرد شده تازه به پنیر فتا اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا پنیر مزهدار شود. حالا پنیر را با اسفناج تفت خورده و سایر مخلفات مخلوط کنید.
مرحله دوم؛ آماده کردن مواد رومال خمیر بورک
در روش تهیه بورک، در یک کاسه متوسط تخممرغها را بشکنید و با شیر و مقداری روغن زیتون خوب هم بزنید و مخلوط کنید. در صورت دلخواه میتوانید کمی نمک و فلفل سیاه تازه خرده شده هم به این مخلوط اضافه کنید.
مرحله سوم؛ آماده کردن بورک اسفناج و پنیر برای قرار دادن در فر
در طرز تهیه بوراک، فر را روشن کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. کف سینی فر را با کمی روغن زیتون چرب کنید. معمولا بورک اسفناج را یک لایه درست میکنند و سپس برش میزنند. یک ورقه خمیر یوفکا را وسط سینی فر بگذارید و روی آن ترکیب شیر و تخممرغ را با برس بمالید.
مخلوط اسفناج را روی خمیر یوفکا بریزید و سه لایه دیگر خمیر روی آن بگذارید. روی هر لایه خمیر با برس مخلوط شیر و تخممرغ بمالید. خمیر یوفکا را با احتیاط تا بزنید، روی خمیر مخلوط شیر و تخممرغ بمالید و در فر بگذارید.
مرحله چهارم؛ قرار دادن بورک ترکیه در فر
۲۵ تا سی دقیقه زمان برای پخت بورک اسفناج و پنیر فتا کافی است. زمانی که روی سطح بورک طلایی شد آن را از فر بیرون بیاورید. کمی صبر کنید تا سرد شود سپس آن را برش بزنید و سرو کنید. بورک اسفناج و پنیر را مثل بورک گوشت به صورت رول یا هر شکل دیگری که میپسندید میتوانید درست کنید.
اگر شما هم تجربهای در پختن و طرز تهیه انواع مختلف بورک ترکیه ای خوشمزه و محبوب دارید حتما با مجله کوروش در میان بگذارید.