جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه سس مایونز

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه سس مایونز ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 160 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه سس مایونز
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه سس مایونز:


مواد لازم برای ۱ شیشه متوسط
روغن مایع۱ لیوان
سرکه۲ قاشق مرباخوری
آبلیمو۲ قاشق مرباخوری
شکر۱ قاشق مرباخوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
نمک¼ قاشق چایخوری
فلفل سیاه¼ قاشق چایخوری
پودر خردل۱ پنس در صورت تمایل
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول:
برای تهیه سس مایونز حرفه ای ابتدا زرده تخم مرغ را به همراه شکرف پودر خردل و نمک داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس با قاشق یا همزن دستی مواد را مخلوط می کنیم تا به طور کامل با هم مخلوط و یکدست شوند.

مرحله دوم:
در این مرحله سرکه را به همراه آبلیمو داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم تا مخلوط شوند، سپس نصف مخلوط سرکه و آبلیمو را کنار می گذاریم و نصف دیگر آنرا به کاسه حاوی زرده تخم مرغ اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم:

در این مرحله مواد را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس روغن مایع را کم کم به صورت قطره قطره به کاسه اضافه می کنیم و با همزن دستی مواد را به صورت متداوم مخلوط می کنیم تا نیمی از روغن به مواد اضافه شود.

مرحله چهارم:

پس از اینکه نصف روغن مایع را به کاسه اضافه کردیم، روغن را کنار می گذاریم و مواد را خوب مخلوط می کنیم تا سس غلیظ شود. در این مرحله باید سس ما منسجم شده باشد و به اصطلا ح عامیانه خودش را گرفته باشد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم:

در این مرحله باقیمانده سرکه و آبلیمو را به کاسه اضافه می کنیم و مواد سس را با همزن دستی یا قاشق مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، پس از اینکه مواد یکدست شدند دوباره مجددا روغن را به صورت قطره قطره به سس اضافه می کنیم

مرحله ششم:

در این مرحله باید هر قطره روغن که می ریزیم کمی مواد را مخلوط کنیم، سپس قطره بعدی روغن را اضافه کنیم. پس از اینکه روغن را به طور کامل به سس اضافه کردیم و سس قوام یافت، دیگر مواد سس را مخلوط نمی کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله هفتم:

در این مرحله فلفل سیاه را به سس اضافه می کنیم و کمی سس را مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس سس مایونز را به مدت ۲ ساعت در گوشه ای از آشپزخانه قرار می دهیم تا به خوبی استراحت کند.

مرحله هشتم:

پس از گذشت ۲ ساعت یک ظرف شیشه ای مناسب انتخاب می کنیم و سس را داخل ظرف می ریزیم، سپس درب ظرف را محکم می بندیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از هر بار مصرف هم باید درب شیشه را ببندیم تاسس ماندگاری بیشتری داشته باشد.


مرحله نهم:
نکته مهم در تهیه سس مایونز خانگی این است که حتما مقدار خیلی زیادی سس درست نکنید و سعی کنید به اندازه مصرف یک هفته سس تهیه کنید، چون این سس مواد نگهدارنده ندارد ماندگاری آن حداکثر یک هفته است.
 
بالا پایین