مرحله اول:
برای تهیه سس سیر لبنانی ابتدا سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و داخل پارچ غذاساز می ریزیم و خرد شده تحویل می گیریم.لیمو ترش را می شوییم و از وسط نصف می کنیم و آب آن را داخل پیاله ای می گیریم.
مرحله دوم:
سپس هسته های آن را خارج می کنیم و 4 الی 3 قاشق غذاخوری از آن را به سیرها اضافه می کنیم و همین طور نمک و فلفل سفیده را نیز به مواد می افزاییم و نصف پیمانه روغن (آفتابگران) را نیز بلافاصله اضافه می کنیم.
مرحله سوم:
در این مرحله دستگاه را روشن می کنیم تا مواد مخلوط شوند و خودشان را بگیرد. همان طور که دستگاه روشن است و مواد را مخلوط می کند باقی روغن را کم کم اضافه می کنیم تا سس ما قوام بگیرد و منسجم شود.