سیب زمینی را با رنده های مخصوص به صورت ورقه های باریک اسلایس کنید.
سیب زمینی های ورقه شده رو با مقدار زیاد آب میشوریم تا نشاسته اش کامل از بین برود.
حالا سیب زمینی های ورقه شده داخل ظرفی قرار دهید و روی آنها در حدی آب بریزد که روی سیب زمینی ها کامل گرفته شود.
یک تکه یخ هم داخل ظرف قرار دهید یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر و کمی نمک داخل ظرف ریخته و به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه داخل این محلول قرار دهید.
بعد از زمان طی شده سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و بعد از آن روی حوله آشپزخانه پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
یک قابلمه یا شیر جوش رو تا نیمه روغن کرده و روی حرارت قرار میدیم تا حسابی داغ بشود.
اینکار باید سریع انجام گیرد ، چون بیگینگ پودر باعث سیاه شدن سیب زمینی ها می شود.