جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه کوفته قلقلی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه کوفته قلقلی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 194 بازدید, 3 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه کوفته قلقلی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
طرز تهیه کوفت قلقلی:

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آرد نخودچیبه اندازه کافی
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
روغن و زردچوبهبه اندازه کافی

koofte-ghelgheli.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه کوفته قلقلی ساده ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب اضافی آنرا می گیریم و پیاز رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و تخم مرغ به کاسه اضافه می‌کنیم.


مرحله دوم​

حالا با دست مواد را خوب ورز می دهیم تا مایه کوفته یکدست شود. اضافه کردن آرد نخودچی فقط برای انسجام مایه کوفته می باشد، پس اگر مایه کوفته شل است مقداری آرد نخودچی اضافه می کنیم تا به انسجام کافی برسد.



مرحله سوم​

نکته مهم در این مرحله این است که نباید بیش از حد به مایه کوفته، آرد نخودچی اضافه کنید زیرا باعث می شود کوفته های شما خشک و سفت شوند. اگر مایه کوفته شما بیش از حد سفت شده است می توانید با مقداری کمی آب مجددا آنرا منسجم کنید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
پس از اینکه مایه کوفته آماده شد یک ظرف گود و کوچک را روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخل ان می ریزیم به صورتی که کوفته ها در روغن شناور باشند. مقدار از مایه بر می داریم و به آن شکل می دهیم و درون روغن می اندازیم تا سرخ شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
در حین سرخ شدن کوفته ها می توانیم سس مخصوص را آماده کنیم، برای این منظور پوست گوجه فرنگی ها را می گیریم و آنها را خرد می کنیم و سپس داخل یک تابه مناسب کمی روغن می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود.

مرحله ششم
حالا پیاز باقیمانده را به صورت خلالی درشت خرد می کنیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا نرم و شفاف شود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا رب گوجه فرنگی به طور کامل سرخ شود.

مرحله هفتم
پس از سرخ شدن رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه می کنیم. در پایان نصف لیوان آب جوش به تابه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم سس به غلظت کافی برسد.

مرحله هشتم
در این مرحله کوفته ها را به آرامی داخل سس مخصوص می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت بسیار ملایم طعم دار شوند. پس از اینکه آب داخل تابه به طور کامل تبخیر شد و سس شروع به روغن انداختن کرد می توانیم کوفته ها را سرو کنیم
 
بالا پایین