جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه‌ی باقالی پلو با مرغ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه‌ی باقالی پلو با مرغ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 202 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه‌ی باقالی پلو با مرغ
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
باقالی پلو با شوید و مرغ خوشمزه:

باقالی-پلو-با-مرغ.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
باقالی پلو هم مانند لوبیا پلو ، عدس پلو ، زرشک پلو و چندین پلو مخلوط دیگر، یکی از اقسام پلوهای ایرانی می باشد که بیشتر برای مهمانی ها ومجالس تهیه می شود. باقالی پلو طعم لذیذ و بی نظیری دارد مخصوصا برای کسانی که طعم باقالی رو دوست دارند. این پلو ساده و خوشمزه در کنار مرغ، گوشت و به خصوص گوشت گردن و ماهیچه بسیار پرطرفدار است.
مواد لازم باقالی پلو با مرغ :
میزان لازم
باقالا2 پیمانه
برنج3 پیمانه
شوید1 پیمانه
مرغ3 تکه
هویج 1 عدد
فلفل دلمه ای 1/2
زعفران به میزان لازم
برگ بوکمی
کره20 گرم
پیاز1 عدد
سیر2 حبه
زرد چوبه 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه نوک ق چ
نمکبه میزان لازم
پودر لیمو عمانینوک قاشق چایخوری
روغن مایعبه میزان لازم
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول :

ابتدا مرغ ها را تمیز شده و به تکه هایی که دلتان می خواهد خرد کنید. برنج را نیز با نمک و آب خیس کنید.

مرحله دوم :

مرغ ها را در یک ظرف مناسب بریزید و با 3 قاشق زعفران دم کرده به خوبی ماساژ دهید. و درب آن را ببندید و در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم :

مرغ ها را پس از نیم ساعت از یخچال خارج کنید و فلفل سیاه ،نمک و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید و دوباره ماساژ دهید و در یخچال قرار دهید.

مرحله چهارم :

در یک تابه مقدار روغن داغ کنید و مرغ ها را در آن تفت دهید تا کمی سرخ شود.

مرحله پنجم :

پیاز را پوست بگیریدی و آن را بشویید سپس به صورت خلالی خرد کنید.

مرحله ششم :

در یک قابلمه دیگر پیاز ها را با روغن سرخ کنید تا کاراملی شود.

مرحله هفتم :

سیر ها را نیز پوست بگیرید و به صورت خیلی ریز یا خرد کنید و یا رنده کنید.

مرحله هشتم :

سیر های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله نهم :

نصف یک فلفل دلمه ای بزرگ و یا یک عدد فلفل دلمه ای کامل کوچک را شسته و نگینی خرد کنید.

مرحله دهم :

هویج را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله یازدهم :

هویج های خرد شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله دوازدهم :

زردچوبه پودر لیمو عمانی و فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

مرحله سیزدهم :

رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.می توانید قبل از افزودن در تابه دیگر با روغن تفت دهید سپس به مواد اضافه کنید.

مرحله چهاردهم :

برگ بو را نیز به مواد پیاز اضافه کنید.

مرحله پانزدهم :

مقداری آب به این مواد اضافه کنید.

مرحله شانزدهم :

مرغ هایی که سرخ کرده اید را به مواد پیاز اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.

مرحله هفدهم :

نیم ساعت پایانی پخت زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.

مرحله هجدهم :

در یک قابلمه آب بریزید و بگذارید تا بجوشد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله نوزدهم :

برنج خیس شده را که آب آن را خالی کرده اید را به آب جوش اضافه کنید.

مرحله بیستم :

وقتی برنج آب دوباره به جوش آمد و کمی نرم شد باقالی ها را به آن اضافه کنید.

مرحله بیست و یکم :

برنج و با قالی را آبکش کنید.

مرحله بیست و دوم :

در ته قابلمه روغن بریزد سپس ته دیگ دلخواهتان را بچینید. می توانید نان و یا سیب زمینی بچینید.

مرحله بیست و سوم :

یک لایه برنج روی ته دیگ بریزید.

مرحله بیست و چهارم :

یک لایه شوید روی برنج بریزید. کره را روی حرارت سماور آب کنید و روی لایه های برنج بریزید. کناره های برنج را به وسط بکشید و با کمک ته کفگیر سوراخ های عمیق در آن ایجاد کنید سپس برنج را دم بگذارید.

مرحله بیست و پنجم :

کمی از برنج سفید را با زعفران ترکیب کنید.

مرحله نهایی:

پس از دم گرفتن برنج و پخت مرغ می توانید آن را تزیین کنید و سرو کنید.
 
بالا پایین