جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه آبگوشت بزباش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط itszari. با نام طرز تهیه آبگوشت بزباش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 387 بازدید, 8 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه آبگوشت بزباش
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گوسفندی۴۰۰ گرم
دنبه۵۰ گرم
قلم گوسفند۲ عدد
پیاز۱ عدد درشت
سبزی خرد شده۱ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی۱۵۰ گرم
لیمو عمانی۲ عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی۴ عدد کوچک
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر زیره سیاه۱ قاشق چایخوری
زردچوبهبه مقدار کافی abgousht-bozbash.jpg
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
آبگوشت بزباش یکی از انواع آبگوشت های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با دستورهای متنوعی پخته می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت رمان‌بوک همراه باشید.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله اول
برای تهیه آبگوشت بزباش سنتی ابتدا گوشتف قلم و دنبه را به خوبی می شوییم، سپس داخل یک قابلمه مناسب بدون روغن و آب کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند، سپس پیاز را نصف می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله دوم
در این مرحله مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به قابلمه اضافه می کنیم و پس از یک دقیقه دیگر تفت دادن، به اندازه ای آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم که روی مواد را به طور کامل بگیرد، سپس درب قابلمه را می گذاریم تا گوشت به آرامی بپزد
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله سوم
زمانی که گوشت نیمپز شد، سبزیجات که شامل جعفری، تره و سنبلیله می باشد را به صورت ریز خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که زیاد بودن شنبلیله باعث می شود طعم آبگوشت تلخ شود.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله چهارم
پس از ۱۰ دقیقه لوبیا چشم بلبلی را که از شب قبل خیسانده ایم را به همراه لیمو عمانی، زیره سیاه و رب گوجه فرنگی به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا آبگوشت با حرارت ملایم بزپد و به خوبی جا بیفتد.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله پنجم
پس از اینکه گوشت پخت، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه سیب زمینی ها را اضافه کردیه، پیاز و دنبه را از آبگوشت خارج می کنیم و در یک کایه به خوبی می کوبیم و مجددا به قابلمه بر می گردانیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
مرحله ششم
این کار باعث می شود چربی به صورت یکدست داخل آب آبگوشت پخش شود و علاوه بر زیبایی ظاهری آبگوشت، باعث می شود طعم ان نیز خوشمزه تر شود. در پایان آبگوشت را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نان سنگک سرو می کنیم.
 
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5
 
کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,749
32,309
مدال‌ها
7
گوشت مناسب
آبگوشت بزباش به صورت سنتی با گوشت بز تهیه می شود که البته دلیل اینکه گوشت بز به راحتی در دسترس همه نیست می توانیم از گوشت گوسفندی به همراه مقداری دنبه گوسفندی برای تهیه این آبگوشت خوشمزه استفاده کنیم.
 
بالا پایین