جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی دستور پخت پیتزا پپرونی :)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط آوا... با نام دستور پخت پیتزا پپرونی :) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 203 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع دستور پخت پیتزا پپرونی :)
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
pitza-peperoni.jpg
پیتزا پپرونی یکی از انواع پیتزاهای محبوب ایتالیا می باشد که به عنوان یک غذای بین المللی در تمام جهان شناخته شده می باشد. این پیتزا به دلیل اینکه با سوسیس پپرونی طبخ می شود با نام پیتزا پپرونی شناخته می شود.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس پپرونی۲۵۰ گرم
پنیر پیتزا۱۵۰ گرم
گوجه فرنگی۱ عدد
فلفل دلمه ای قرمز۱ عدد
سس کچاپ۲ قاشق غذاخوری
آویشنبه اندازه کافی
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله اول
برای تهیه پیتزا پپرونی رستورانی ابتدا فلفل دلمه ای را می شوییم و کلاهک آن را می گیریم و محتویات داخل آن را کاملا خالی می کنیم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و در گوشه ای از تخته آن ها را جمع می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله دوم
در این مرحله سوسیس ها را به صورت ورقه ورقه ای برش می دهیم. گوجه فرنگی را نیز می شوییم و محتویات داخل آن را خالی می کنیم و قسمت گوشت دار گوجه فرنگی را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعب های ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله سوم
سپس فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد می گذاریم تا به مرور زمان گرم شود. خمیر پیتزا آماده شده را در قالب مورد نظر پهن می کنیم و با دست روی خمیر را کمی فشار می دهیم تا همه نقاط قالب به صورت یکسان دارای حجم باشد.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله چهارم
بعد سس کچاپ را روی خمیر می ریزیم و با کف قاشق آن را روی خمیر پخش می کنیم تا همه جای خمیر کاملا پوشیده از سس شود و در ادامه نصف پنیر پیتزا را روی سس می ریزیم و انرا به صورت یکدست روی خمیر پیتزا پخش می کنیم.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله پنجم
در ادامه سوسیس پپرونی خرد شده و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی های خرد شده را به ترتیب و شکیل روی خمیر پیتز می چینیم و در آخر آویشن به هر میزانی که تمایل داریم روی مواد پیتزا می پاشیم و باقی مانده پنیر پیتزا را روی سطح موادمان می ریزیم
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله ششم
توجه داشته باشید که پینزا پیتزا باید کاملا روی مواد پیتزا را بپوشاند ، در ادامه ظرف پیتزا را داخل فر روی طبقه دوم قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ دقیقه پنیر آن کاملا آب شود.البته برای طلایی شدن روی پنیر حتما باید از گریل داخل فر استفاد کنید.
 
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3
 
کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,704
مدال‌ها
8
مرحله هفتم
اگر می خواهید روی پیتزا خوب برشته شود بهتر است پس از اتمام ۲۰ دقیقه پخت پیتزا ، قالب را در طبقه اول بگذاریم و گریل را روشن کنیم تا به مدت ۵ دقیقه کاملا سطح روی پیتزا نیز برشته و خوش رنگ شود.پیتزا پپرونی آماده شده را از فر بیرون می آوریم و با سس کچاپ نوش جان کنید.
 
بالا پایین