جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب خواص پسته

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام خواص پسته ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 195 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع خواص پسته
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11

پسته غنی از آنتی‌اکسیدان‌ها​

آنتی‌اکسیدان‌ها نقش مهمی در حفظ سلامت بدن انسان دارند. در بدن انسان موادی بنام رادیکال‌های آزاد وجود دارد که میزان زیاد این مواد به بافت سلول‌های بدن آسیب زده و می‌تواند ریسک بروز بیماری‌هایی مانند سرطان و بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. پسته حاوی آنتی‌اکسیدان‌هایی به نام پلی‌فنول و توکوفرول به مقدار زیاد است. این آنتی‌اکسیدان‌ها می‌توانند ریسک بروز بیماری‌های قلبی و سرطان را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند. لوتئین و زیگزانتین نیز دو آنتی‌اکسیدان دیگری هستند که فواید آنها برای سلامتی چشم، قابل‌توجه است. این دو آنتی‌اکسیدان برای حفظ سلامتی چشم‌ها مهم بوده و از آنها در برابر آسیب نور آبی و بیماری تباهی لکه زرد (که بیماری چشمی مربوط به افزایش سن است) محافظت می‌کند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11

پسته منبعی غنی از آهن​

در میان انواع مختلف آجیل‌ها، پسته بیشترین میزان آهن را دارد. در هر 100 گرم پسته‌ی خام میزان 14 میلی‌گرم آهن وجود دارد که این میزان تقریبا چهار برابر بیشتر از آهن موجود در بادام درختی، بادام هندی و فندق برزیلی است. پسته به علاوه منبعی غنی از پروتئین، ویتامین E، کلسیم و منگنز محسوب می‌شود که آن را یک میان‌وعده‌ی بسیار سالم برای تمام افراد در هر گروه سنی، می‌سازد. به این ترتیب پسته بهترین منبع خوراکی برای رفع کم‌خونی است. وقتی صحبت از خواص پسته می‌شود
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11

سرشار از فیبر و مانع ایجاد چاقی​

خوردن پسته و به طور کلی آجیل‌ها برای کمک به کاهش وزن اضافی در افراد مؤثر است. با اینکه مصرف پسته می‌تواند انرژی زیادی در بدن تولید کند و میزان چربی در آن نیز نسبتا زیاد است، اما بررسی‌ها نشان داده‌اند افرادی که حدودا ۵۳ گرم پسته را به عنوان میان‌وعده در روز می‌خورند نسبت به افرادی که ممکن است غذاهای چرب‌تری بخورند دو برابر بیشتر شاخص توده بدنی‌شان کاهش پیدا کرده است. درست است که پسته دارای چربی زیادی است اما یک عامل مؤثر در اینکه پسته می‌تواند ماده غذایی مفیدی در کاهش وزن باشد، این است که چربی موجود در آن کاملا جذب بدن نخواهد شد. در حقیقت، میزان زیادی از چربی پسته درون دیواره سلول آن باقی مانده و در زمان هضم جذب بدن نمی‌شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
پسته سرشار از پروتئین و فیبر است و خوردن آن می‌تواند باعث ایجاد حس سیری در فرد شده و از افراط در خوردن جلوگیری کند. علاوه بر این، اگر پسته را با پوسته‌ی آن بخورید نیز بهتر است، چرا که درآوردن مغز پسته از پوسته‌ی آن زمان می‌برد و این مسئله باعث می‌شود که پرخوری نکنید. به این ترتیب یکی از خواص پسته خام ایجاد احساس سیری و بی نیازی از پرخوری است.
 
بالا پایین