پسته غنی از آنتیاکسیدانها
آنتیاکسیدانها نقش مهمی در حفظ سلامت بدن انسان دارند. در بدن انسان موادی بنام رادیکالهای آزاد وجود دارد که میزان زیاد این مواد به بافت سلولهای بدن آسیب زده و میتواند ریسک بروز بیماریهایی مانند سرطان و بیماریهای قلبی را افزایش دهد. پسته حاوی آنتیاکسیدانهایی به نام پلیفنول و توکوفرول به مقدار زیاد است. این آنتیاکسیدانها میتوانند ریسک بروز بیماریهای قلبی و سرطان را تا حد بسیار زیادی کاهش دهند. لوتئین و زیگزانتین نیز دو آنتیاکسیدان دیگری هستند که فواید آنها برای سلامتی چشم، قابلتوجه است. این دو آنتیاکسیدان برای حفظ سلامتی چشمها مهم بوده و از آنها در برابر آسیب نور آبی و بیماری تباهی لکه زرد (که بیماری چشمی مربوط به افزایش سن است) محافظت میکند.