جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آشپزی طرز تهیه پاستا با خامه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط OVERDOS با نام طرز تهیه پاستا با خامه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 424 بازدید, 12 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع طرز تهیه پاستا با خامه
نویسنده موضوع OVERDOS
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط OVERDOS
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
آشپزی لذیذ
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11
پاستا فرمی2 پیمانه
سی*ن*ه مرغ1 عدد
آب لیمو ترش2 قاشق غذاخوری
پیاز1 عدد کوچک
کره50 گرم
سیر2 حبه
خامه50 تا 100 گرم
جعفری خرد شده2 قاشق غذاخوری
اورگانو خشک1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیازبه مقدار کافی
پاپریکا و آویشنبه مقدار کافی
فلفل قرمز و روغنبه مقدار کافی
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله اول​

برای تهیه پاستا خامه ای خوشمزه ابتدا سی*ن*ه مرغ را می شوییم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و از وسط نصف می کنیم و داخل ظرفی قرار می دهیم.لیمو ترش تازه را از وسط نصف می کنیم و داخل پیاله ای آب آن را می گیریم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله دوم​

سپس هسته های آنرا جدا می کنیم و 2 قاشق غذاخوری از آب لیمو ترش را روی سی*ن*ه مرغ می ریزیم. در ادامه پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و روی سی*ن*ه مرغ می ریزیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله سوم​

بعد پاپریکا، آویشن، فلفل قرمز، پودر پیاز، فلفل سیاه، پودر سیر و نمک به هر میزان که تمایل دارید روی آن به صورت پخش می پاشیم و روی ظرف را سلفون می کشیم و اجازه می دهیم تا مرغ به همین صورت بماند تا به مدت 1 ساعت مزه دار شود.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله چهارم​

در این مرحله یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب می کنیم و روی حرارت ملایم رو به بالا قرار می دهیم تا زودتر به جوش بیاید و پاستاهای فرمی را داخل آب در حال جوشیدن می ریزیم و اجازه می دهیم تا بپزند.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله پنجم​

در همین حین تابه ای متناسب با حجم سی*ن*ه ها روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ذوب شود و سی*ن*ه های مرغ را با دستمال خشک می کنیم (تا زمان گذاشتن داخل تابه کره نپاشد )
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله ششم​

سپس داخل تابه قرار می دهیم تا سرخ شوند. در ادامه سی*ن*ه هاب مرغ را به سرعت بر می گردانیم تا هر دو طرف آن ها یکدست سرخ شود. حالا پاستاها را هر 5 دقیقه چک می کنیم تا اگر پخته بودند آن ها را آبکش می کنیم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله هفتم​

سپس نصف لیوان از آب پاستا را کنار می گذاریم و باقی آن را بیرون می ریزیم. سی*ن*ه ها که سرخ شدند آن ها را داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود. تابه را مجددا روی گاز می گذاریم.
 
موضوع نویسنده

OVERDOS

سطح
6
 
سرپرست فرهنگ و هنر
پرسنل مدیریت
سرپرست فرهنگ و هنر
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,423
11,237
مدال‌ها
11

مرحله هشتم​

حالا سیرها را پوست می گیریم و رنده می کنیم و داخل تابه می ریزیم و شعله را روشن می کنیم و سیرها را تفت می دهیم. سپس 50 یا 100 گرم خامه به دمای محیط رسیده را به آن اضافه می کنیم.
 
بالا پایین