جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی کدو حلوایی

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام کدو حلوایی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 287 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کدو حلوایی
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
deser-kadoo-halvayi.jpg
دسر کدو حلوایی از دسرهای بسیار محبوب فصل پاییز است که با رسپی های بسیار متنوعی درست می شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۴ نفر
کدو حلوایی۱ عدد کوچک
شکر یا شیره انگور۳ قاشق غذاخوری
پودر هل½ قاشق چایخوری
چوب دارچین۱ تکه
بستنی وانیلی (اختیاری)۴ اسکوپ
کره۲۵ گرم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

برای تهیه دسر کدو حلوایی ساده ابتدا کدو حلوایی را از وسط برش می دهیم و تخمه های آنرا خارج می کنیم. در ادامه پوست کدو حلوایی را جدا کرده و آنرا با کاتر گرد قالب می زنیم. در صورتی که کاتر نداشتیم با چاقو برش می زنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

البته توصیه می کنیم برای اینکه تمام دسرها به یک شکل و اندازه باشند اگر حتی کاتر هم در دسترس نداشتیم، از درب یک دبه یا یک پیاله برای قالب زدن کدو حلوایی استفاده شود تا در پایان دسر مجلسی تری داشته باشیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

پس از اینکه کدو حلوایی را قالب زدیم، یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و کره را به تابه اضافه می کنیم. پس از اینکه کره به طور کامل ذوب شد، کدو حلوایی ها را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سرخ شوند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

پس از اینکه یک سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، آنها را به آرامی بر می گردانیم و سمت دیگرشان را نیز سرخ می کنیم. پس از اینکه دو سمت کدو حلوایی ها سرخ شد، چوب دارچین و پودر هل را به تابه اضافه می کنیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

در این مرحله ۱ استکان آب به تابه اضافه کرده و صبر می کنیم تا آب شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه آب جوش آمد، شکر یا شیره انگور را به تابه اضافه کرده و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم کدوها به طور کامل بپزند.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

حالا باید صبر کنیم تا علاوه بر پخت کدوها، آب درون تابه نیز به طور کامل کشیده شود. پس از اینکه کدوها پختند و آب درون تابه کشیده شد، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا کدوها خنک شوند، سپس در ظرف دلخواه قرار می دهیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هفتم​

در این مرحله شهد باقیمانده در تابه را به صورت مساوی روی کدوها می ریزیم، سپس روی هر قطعه کدو یک اسکوپ بستنی وانیلی قرار می دهیم. برای زیباتر شدن دسر می توانیم از انواع مغزیجات نیز به سلیقه خود استفاده کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Mari.
بالا پایین