جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی پیاز سوخاری

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام پیاز سوخاری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 274 بازدید, 8 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع پیاز سوخاری
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
طرز-تهیه-پیاز-سوخاری.jpg
پیاز سوخاری یکی از انواع پیش غذاهای محبوب در سراسر جهان است و بیشتر در کنار غذاهای فست فودی سرو می شود
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۲ نفر
پیاز۱ عدد درشت
آرد سفید۳ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودرنصف قاشق مرباخوری
آب یخیک چهارم لیوان
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

برای تهیه پیاز سوخاری رستورانی ابتدا آرد سفید را به همراه نشاسته ذرت و بکینگ پودر با هم در یک کاسه مخلوط می کنیم تا یکدست شوند، سپس آب یخ را اضافه می کنیم و در حدی مواد را هم می زنیم که فقط مواد با هم مخلوط شوند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

توجه داشته باشید که نیاز به مخلوط کردن زیاد مواد نیست، زیرا این کار باعث می شود که خاصیت بکینگ پودر از بین برود که در نتیجه باعث می شود پیازها پفکی و ترد نشوند. پس از مخلوط کردن خمیر روی آنرا با سلفون می پاشیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

در این مرحله کاسه حاوی خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه کنار می گذاریم تا در دمای آشپزخانه استراحت کند. در ادامه پس از گذشت ۳۰ دقیقه پیازها را به ضخامت یک سانتی متر به صورت حلقه ای خرد می کنیم و حلقه های پیاز را از هم جدا می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

در این مرحله خمیر را جلوی دستمان قرار می دهیم و یک ظرف گود مثل شیر داغ کن را روی حرارت قرار می دهیم. حالا به اندازه ای روغن داخل شیر داغ کن می ریزیم که پیازها هنگام سرخ شدن در روغن شناور باشند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

حالا حلقه های پیاز را در خمیر می غلتانیم، سپس در روغن که کاملا داغ شده است می اندازیم تا کاملا پف کنند و به رنگ طلایی در بیایند. پس از اینکه پیازها طلایی شدند و به خوبی پف کردند آنها را از روغن خارج می کنیم.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

پس از سرخ کردن پیاز ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی شان خارج شود. این کار باعث می شود که پیازهای سوخاری تردتر شوند. در پایان پیازهای سوخاری را به همراه سس دلخواه سرو می کنیم.
 
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

پیاز سوخاری با پودر سوخاری​

اگر بخواهید پیازهای شما ظاهری خشک تر و زیبا تر داشته باشند می توانید از پودر سوخاری نارنجی درشت هم استفاده کنید. برای این منظور کمی جعفری خشک شده را به پودر سوخاری خود اضافه کنید و پس از اینکه پیازها را داخل خمیر زدید در پودر سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.

در صورتی که بخواهیم پیاز سوخاری خوشمزه تر و سالم تری داشته باشیم، توصیه می شود از پودر سوخاری سالم خانگی استفاده شود. برای تهیه این پودر سوخاری خوشمزه با بهترین کیفیت می توانید آموزش زیر را دنبال کنید.
 
بالا پایین