جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی بریانی

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام بریانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 324 بازدید, 7 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع بریانی
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
beryani-esfehan.jpg
بریانی اصفهان یکی از انواع غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به اصفهان می باشد،
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۴ نفر
گوست گوسفندی۶۰۰ گرم
پیاز۱ عدد متوسط
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
جگر سفید½ یک جگر متوسط
چوب دارچین۱ تکه
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و دارچینبه مقدار کافی
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

ابتدا گوشت را به همراه جگر سفید خرد می کنیم و داخل زودپز یا قابلمه قرار می دهیم، سپس پیاز را به ۴ قسمت تقسیم می کنیم و به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و چوی دارچین داخل قابلمه می اندازیم
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

حالا به اندازه ای آب اضافه می کنیم که تا یک انگشت بالای مواد را آب بگیرد. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم و صبر می کنیم تا گوشت به طور کامل بپزد. اگر از زودپز استفاده کنیم حدودا یک تا یک ساعت و نیم زمان نیاز است
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

ولی اگر بخواهیم از قابلمه استفاده کنیم حدود ۲ تا ۳ ساعت زمان نیاز است. در ادامه گوشت و جگر سفید را به صورت جداگانه داخل چرخ گوشت یا مخلوط کن می ریزیم تا کاملا میکس یا چرخ شود. آب گوشت را هم صاف می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا گرم بماند
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

زعفران دم کرده را هم به آب گوشت اضافه می کنیم، سپس گوشت را کمی ورز می دهیم تا منسجم شود. اگر کفگیر مخصوص بریانی دارید انرا روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

مقداری روغن (یا روغن روی آب گوشت) و پودر دارچین داخل تابه می ریزیم و صبر می کنیم تا روغن داغ شود، حالا مقداری گوشت داخل تابه می ریزیم و پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا یکدست شود. چند دقیقه صبر می کنیم تا پست بریانی سرخ شود.
 
  • تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: PardisHP
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

حالا نان لواش یا نان سنگک را داخل آب گوشت می زنیم و روی سینی قرار می دهیم، سپس بریانی آماده شده را روی نان قرار می دهیم و مقداری از جگر سفید چرخ شده را کنار گوشت قرار می دهیم و به سلیقه خود با مغر گردو تزیین کرده و سرو می کنیم.
 
بالا پایین