جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آشپزی کبه

  • نویسنده موضوع شاهین وثوقی
  • تاریخ شروع

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آشپزی و شیرینی پزی توسط شاهین وثوقی با نام کبه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 384 بازدید, 11 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آشپزی و شیرینی پزی
نام موضوع کبه
نویسنده موضوع شاهین وثوقی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط شاهین وثوقی
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
230px-Kibbeh3.jpg
کبه یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار کشورهای عربی است که در جنوب کشورمان طرفداران بسیار دارد
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان
مواد لازم برای ۴ نفر
برنج نیم دانه۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده۳۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پیاز۲ عدد متوسط
زرشک (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو (اختیاری)۲ قاشق غذاخوری
آب۵ پیمانه
جعفری۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
زعفران دم کرده۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
پودر هل و دارچینبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله اول​

برای تهیه کبه برنج ابتدا باید برنج را به صورت کته بپزیم، برای این منظور برنج را به همراه ۵ پیمانه آب، زعفران دم کرده و مقداری نمک داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا آب به طور کامل جذب برنج شود و برنج بپزد
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله دوم​

وقتی کته آماده شد آنرا کنار می گذاریم تا خنک شود، در همین حین پیازها را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا زمانی که پیاز کارملی و سبک شود، سپس گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله سوم​

گوشت را خوب تفت می دهیم تا تغیر رنگ دهد، سپس مقداری پودر هل، دارچین، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و پس از اینکه ادویه ها با مواد ترکیب شدند، وسط تابه را باز می کنیم و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله چهارم​

رب گوجه فرنگی را خوب تفت می دهیم تا طعم خامی اش گرفته شود، حالا در صورت تمایل جعفری خرد شده، زرشک و گردو را اضافه می کنیم و پس از چند دقیقه تفت دادن یک لیوان آب اضافه می کنیم تا گوشت به طور کامل مغز پخت شود.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله پنجم​

پس از اینکه آب درون تابه به طور کامل جذب مواد شد تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم. پس از اینکه کته سرد شد باید آنرا چرخ کنیم، می توانید برای له شدن کته آنرا در مخلوط کن بریزید یا با گوشتکوب بکوبید تا کاملا له شود.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله ششم​

پس از اینکه برنج کاملا یکدست شد، دستمان را با آب مرطوب می کنیم و به اندازه یک پرتقال از کته بر می داریم و به شکل بیضی پهن می کنیم، سپس یک قاشق از مایه گوشت چرخ کرده روی کته قرار می دهیم و لبه های کته را جمع می کنیم
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هفتم​

کبه به طور سنتی به صورت بیضی شکل جمع می شود شما می توانید به هر شکلی دوست دارید کبه ها را شکل دهید. به همین صورت تمام مواد را درست می کنیم و برای سرخ کردن مانند فلافل در یک تابه گود به حدی روغن می ریزیم که کبه ها در روغن شناور باشند.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
ش
موضوع نویسنده

شاهین وثوقی

مهمان

مرحله هشتم​

تخم مرغ را در یک کاسه خوب می زنیم تا بافتش یکدست شود، سپس کبه ها را در تخم مرغ می غلتانیم و در روغن می اندازیم تا سرخ شوند. حرارت زیر تابه باید کاملا ملایم باشد تا داخل کبه هم سرخ شود و خمیر نماند.
 
  • لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: سرین
بالا پایین