- Apr
- 2,819
- 23,770
- مدالها
- 8
✨(به نام خداوند جان و خرد)✨
«خبرگزاری کارآگاه رمان بوک»
(به اختصار خکرب)(با مدیریت وی (کارآگاه بزرگ! (به اختصار پردیس)))
سلام به رمان بوکیهای زیبای معاون A1
«باز پردیس اومد
با صدتا ایده اومد»
با صدتا ایده اومد»
خب از آنجایی که میدونم، و مشخصه شما رمان بوکیهای عزیز علاقه زیادی به مطالبی همچون: میم خانه، کارآگاه رمان بوک، و انواع اقسام مطالب شادی آور دارید، از این رو وی به همراه همکارانم (کارآگاههای نازنین) اینبار با شما هستیم با:
«خبرگزاری کارآگاه رمان بوک همراه جمعی از دوستان (به جز اسم نمیبرم)»
خب از اسم مشخصه ولی من توضیح کامل ندم آروم نمیگگیرم!

با شنیدن کلمه خبر چی میاد تو ذهنتون؟! یه چیزی فراتر از اون رو اینجا قرار شاهد باشین :/
«و چه بسا میان شایعات حقایقی قرار دادیم»
از مدیر شدن فلان عضو بگیر تا مشخص شدن اینکه فلانی پسر یا دختر و حتی اتفاقاتی که قرار بیوفته، و شاید مصاحبه های مخفی از اشخاص مخفی

اگه شما هم مثل من کنجکاوید (فضولین) اشتراک رو فعال بنمایید! اگر هم نیستین بازهم فعال کنید چیزی کم نمیشه ازتون که تازه اعلانهای مکرر بنده هم اضافه میشه! P1
و قبل از پایان دادن به طومارم باید عرض کنم که دهن بنده کف کرد از بس هرچی نوشتم زدم اسپم ندید! اینبار نمیزنم ببینم کی اسپم میده (یه شایعه براش درست کنم یه وجب روغن روش!)

خب (همش میگم خب) یک سری نکات هست که عرض مینمایم:
۱) اگر کسی میخواست خبرنگار (خبرچین) ما باشه کافیه لبتر کنه! ( البته بعد چند ساعت گشنگی و تشنگی و آزمون!

۲) اگر از خبری که احساس کردین درمورد شماست ناراحت شدین حتماً بگین رو درواسی نکنیدا! (بگین تا یجوری بزنیمتون دفعه بعد هیچی نگینS1)
۳) اگه دوست نداشتین کارآگاه یا همون خبرنگار (و همون خبرچین خودمون) باشین و دنبال دردسر نمیگردید میتونین به صورت مخفی (نیاید تو نمایه عالم و آدم بفهمن ها!) اخباری که دارید رو به وی برسونید که بزارم صفحه اول!

فعلاً تا درودی دیگر بدرود تا ببینم چیزی بوده نگفته باشم تا به طومار اضافه کنم (تازه پست اوله (خدایا توبه) بقیش رو ندیدیم!)

لیست کارآگاهها/خبرنگارها(خبرچینها):
@F_PARDIS A1
@LUNA

آخرین ویرایش: