جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [آخرین سقوط] اثر «امیراحمد کاربر انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط امیراحمد با نام [آخرین سقوط] اثر «امیراحمد کاربر انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 564 بازدید, 12 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [آخرین سقوط] اثر «امیراحمد کاربر انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع امیراحمد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط امیراحمد
موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,195
مدال‌ها
2
سلام وقتتون بخیر🌹🤍
باید بگم از دنبال کردن آثار شما نهایت لذت می‌برم
سطح قلم حرفه‌ای
نوع نوشتاری خیلی خوب
تعلیقات هم که گفتن نداره همگی عالی
قلمتون مانا🌹
سلام.
وقت شما هم بخیر.
من هم از دنبال کردن اثرتون نهایت لذت را می‌برم و بی‌صبرانه منتظر ادامش هستم.
ممنون.
شما هم همین‌طور(قلمتون مانا)

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,012
مدال‌ها
4
سلام خدمت نویسنده گرامی☺
لازم دیدم برای اثر متفاوتی که خلق کردین وقت بذارم و نظر دست و پا شکسته‌ام رو بگم. احتمالاً بدونید که من اهل خوندن رمان‌های علمی‌تخیلی نیستم؛ اما از قدرت قلمتون نمی‌شه چشم‌پوشی کرد. من زیاد نخوندم و منتقدی رو بلد نیستم.
به عنوان یه مخاطب تحسینتون می‌کنم و آرزوی موفقیت بیشتری براتون دارم که با ذهن خلاقتون آثارهای دیگه‌ای برامون بسازین.

جلد و خلاصه جذاب و مرتبط با داستانه. بازی کلمات و توصیفاتتون خیلی خوبه. فقط بهتره دیالوگ‌ها رو کمی بیشتر کنید و یک پارت، فقط روایت نباشه که خواننده خدای نکرده خسته نشه.
حرفی دیگه‌ای نیست، بیش از پیش بدرخشین.

موضوع نویسنده

امیراحمد

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
349
7,195
مدال‌ها
2
سلام خدمت نویسنده گرامی☺
لازم دیدم برای اثر متفاوتی که خلق کردین وقت بذارم و نظر دست و پا شکسته‌ام رو بگم. احتمالاً بدونید که من اهل خوندن رمان‌های علمی‌تخیلی نیستم؛ اما از قدرت قلمتون نمی‌شه چشم‌پوشی کرد. من زیاد نخوندم و منتقدی رو بلد نیستم.
به عنوان یه مخاطب تحسینتون می‌کنم و آرزوی موفقیت بیشتری براتون دارم که با ذهن خلاقتون آثارهای دیگه‌ای برامون بسازین.

جلد و خلاصه جذاب و مرتبط با داستانه. بازی کلمات و توصیفاتتون خیلی خوبه. فقط بهتره دیالوگ‌ها رو کمی بیشتر کنید و یک پارت، فقط روایت نباشه که خواننده خدای نکرده خسته نشه.
حرفی دیگه‌ای نیست، بیش از پیش بدرخشین.
درود( سلام)
بابت خواندن اثرم و دادن نظر محترمانتون از شما سپاس‌گذارم.
خوش‌حالم که اثرم به اندازه کافی برای شما و دیگر خواننده‌ها جذاب و هیجان‌انگیز بوده و امیدوارم تا پایانش هم بتونم به همین صورت نگهش دارم.
باشه، به این مورد هم توجه می‌کنم، در پارت‌های بعدی سعی می‌کنم دیالوگ‌ها را بیشتر کنم تا همش فقط روایت نباشه.
ممنون، شما هم همین‌طور( پیش از پیش بدرخشید)
امیدوارم بتونم آثار دیگه‌ای هم که در اندازه این اثر جذاب باشه به وجود بیارم.

بالا پایین