- May
- 342
- 312
- مدالها
- 2
در ماه رمضان در هند چه غذاهایی سرو میشود؟
هندیها در ماه رمضان علاوه بر فرنی، حلیم، برنج، نان و خرما از غذاهای سنتی هندی مثل چانا دال، پاکورا، داهی وادا، کچیدی، کیما، پاراتا و انواع نوشیدنیهای مخصوص و انرژی زا در کنار غذاها برای افطار یا سحری ماه رمضان استفاده میکنند.
هندیها در ماه رمضان علاوه بر فرنی، حلیم، برنج، نان و خرما از غذاهای سنتی هندی مثل چانا دال، پاکورا، داهی وادا، کچیدی، کیما، پاراتا و انواع نوشیدنیهای مخصوص و انرژی زا در کنار غذاها برای افطار یا سحری ماه رمضان استفاده میکنند.