جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی آموزشی ساخت گل با سیم و لاک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای کاربردی توسط ترنم مبینا با نام آموزشی ساخت گل با سیم و لاک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 926 بازدید, 10 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای کاربردی
نام موضوع آموزشی ساخت گل با سیم و لاک
نویسنده موضوع ترنم مبینا
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ترنم مبینا
موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5
وسایل و ابزارهای مورد نیاز :

– تعدادی لاک ناخن با رنگ های مختلف

– مقداری سیم

– سیم چین

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5
روش کار

اول از همه باید به سیم تون شکل بدید و باهاش گل درست کنید. همونطور که توی تصویر می بینید، من برای درست کردن گلبرگ ها از یه لوله استفاده کردم. بعد گلبرگ ها رو یه کم به سمت پایین خم کردم تا حالت زیبا تری پیدا کنن. یه مقدار از سیم رو هم به عنوان ساقه ی گل در نظر گرفتم. من با این گل ها تاج گل درست کردم و به خاطر همین دیگه براشون برگ درست نکردم. اما شما می تونید مدل های مخلتف گل رو به این صورت درست کنید و اگه خواستید از اون ها برای درست کردن دسته گل یا گلدون استفاده کنید، برگ هم براشون درست کنید. اضافه ی سیم رو هم با سیم چین ببُرید.

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5
موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5
قبل از اینکه کار رنگ کردن گل ها رو شروع کنید، یه مقدار روزنامه روی سطح کار پهن کنید تا جایی کثیف نشه. بعد با قلم موی لاک شروع به رنگ کردن و پوشش دادن لبه های هر گلبرگ سیمی کنید. بعد کل گلبرگ رو با لاک پوشش بدید و مرتب گل رو حرکت بدید و تو موقعیتی نگه دارید که لاک ازش چکه نکنه. حدود ۲۰ – ۳۰ دقیقه صبر کنید تا این لایه از لاک کاملاً خشک بشه و بعد یه لایه ی دیگه بزنید و بذارید لایه ی دوم هم خشک بشه. بعد از اون می تونید روی گلبرگ ها رو با هر چیزی که خواستید – مثل اکلیل یا نگین های کوچیک تزیین کنید. علاوه بر این، می تونید با این تکنیک زیورآلات دیگه ای – مثل گل سی*ن*ه یا آویز گردنبند – درست کنید و به دوستان تون هدیه بدید.

موضوع نویسنده

ترنم مبینا

سطح
3

کاربر ویژه
کاربر ویژه انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,495
5,566
مدال‌ها
5