جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی آموزش دلنوشته نویسی | چگونه زیبایی و زینت دلنوشته را بالا ببریم ؟ | اختصاصی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش‌های ادبی توسط اول شخص مفرد با نام آموزش دلنوشته نویسی | چگونه زیبایی و زینت دلنوشته را بالا ببریم ؟ | اختصاصی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 230 بازدید, 4 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش‌های ادبی
نام موضوع آموزش دلنوشته نویسی | چگونه زیبایی و زینت دلنوشته را بالا ببریم ؟ | اختصاصی
نویسنده موضوع اول شخص مفرد
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط این آدِر هَند
موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Dec
664
7,340
مدال‌ها
6

چگونه در دلنوشته زیبایی و گیرایی احساسات را افزایش دهیم ؟
فقط استارتر تاپیک اجازه ارسال پیام دارد
گردآورنده: اهورا.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Dec
664
7,340
مدال‌ها
6
اولین گام جمع آوری و مرتب کردن احساسات و افکار درون ذهن است.
احساسات و سخنانی که همه به صورت متلاشی درون قلب شما قرار گرفته است باید با یک نظم و قالبی در متن جای بگیرد. پس باید برای آنها موضوعی انتخاب شود!
انتخاب یک موضوع بلند برای دلنوشته چندان مناسب نیست و استفاده از نام‌های کلیدی که معنای بلندی دارند جذابیت را بالا می‌برد. همچنین باید دقت شاید که نام کلیشه‌ای نباشد و البته با تمام آن سخنان و حرف‌ها ارتباط داشته باشد.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Dec
664
7,340
مدال‌ها
6
گام بعدی:
شما باید در این مرحله احساسات را به شکل بسیار روشن و زیبایی به تصویر بکشید. باید بتوانید آبشار احساسات خود را جاری کنید؛
زیرا چیزی که به دلنوشته رنگ می‌زند احساسات است. احساس شادی و ناراحتی و عشق و حتی احساس سردرگمی.
شما باید بتوانید تمام این احساسات را خوب به رخ بکشید در غیر این صورت نوشته شما بی جان به نظر می‌رسد و برای خوانندگان قابل لمس نمی‌شود.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Dec
664
7,340
مدال‌ها
6
مقایسه دو متن :

آن روز او را دیدم ؛ کنار برکه نشسته بود. نگاهش قفل ساعت بود
به او خیره بودم، مدام مقابلش گام برمی‌داشتم اما حتی نیم نگاهی هم به من نینداخت. همچو روحی بودم برایش، شاید هم مرا می‌دید اما نگاهم نمی‌کرد.
روح بودم؟ یا شاید یک سایه تاریک اضافی؟
باید می‌رفتم!
آن روز در کنار آن برکه خیالت تنهایت گذاشتم و تو نفهمیدی.

آن روز او را دیدم کنار بلکه نشسته بود. نگاهش قفل ساعت بود و انتظارش روی دقایق گام برمی‌داشت. به او خیره بودم و مدام مقابلش گام برمی‌داشتم اما حتی تیم نگاهی هم به من نینداخت. آه قلبم چقدر درد داشت!
نفس‌هایم را می‌شموردم تا یک جایی قطع شود. قلبم همچو کاغذی مچاله شده بود و بغض با تمام بی رحمی حاضر نبود به من رحم کند و در این لحظه رهایم کند!
اشک‌هایم همچو دانه می‌غلتیدند.
روزی آن لبخند برای من بود! روزی او برای من بود و امروز...
به من گفت تا همیشه می‌ماند اما حتی مرا نمی‌بیند!
آیا این همیشه تاریخ انقضا داشت؟
چقدر زجرآور شده آن چهره زیبایش که روزی برایش می‌مردم!
باید می‌رفتم.
آن روز در کنار آن برکه بی احساس...
گام‌های بی جانم را برداشتم و

قلبم را کنار او روی زمین انداخته و رفتم.

موضوع نویسنده
نویسنده ادبی انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Dec
664
7,340
مدال‌ها
6
و اما مهم‌ترین گام بعدی که تمام احساسات را جذاب می‌کند:
آرایه‌ها!
صددرصد تاثیر متنی که ساده باشد و سخن را صاف بگوید از متنی که دارای کنایه، تشبیه، استعاره، مجاز و... است ؛ کمتر خواهد بود. بنابراین باید از چاشنی اصلی برای نوشت دلنوشته، استفاده کنیم. این چاشنه اصلی آرایه‌ها هستند که به متون به شکل زیبایی جلوه می‌دهند.

بالا پایین