جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی آموزش موسیقی را از کجا شروع کنیم؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی سازها و آموزش موسیقی توسط vian با نام آموزش موسیقی را از کجا شروع کنیم؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 345 بازدید, 8 پاسخ و 5 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی سازها و آموزش موسیقی
نام موضوع آموزش موسیقی را از کجا شروع کنیم؟
نویسنده موضوع vian
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط vian
موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6
یادگیری موسیقی علاوه بر اینکه یک مهارت سرگرم کننده و جذاب است، تاثیرات مثبت بسیار زیادی هم بر نحوه عملکرد مغز و حافظه می‌گذارد. به همین دلیل حیف است که این لذت بزرگ را از خودمان دریغ کنیم و یادگیری آن را بیش تر از این به تاخیر بندازیم. شاید شما هم زمانیکه که اجرای یک نوازنده ی موسیقی مشهور را می‌شنوید ته دلتان می گفتید کاش جای او بودید و می توانستید آن قدر زیبا احساساتتان را با زبان موسیقی بیان کنید. دقیقا مسئله بر سر این است که وقتی دیگران توانسته اند به این زیبایی موسیقی بنوازند چرا ما نتوانیم؟ اگر شما هم رویای یادگیری ساز مورد علاقه خودتان را دارید فقط باید تصمیم بگیرید و قدم به قدم وارد مسیری شوید که همه‌ی بزرگانی که می‌شناسیم روزی از آن عبور کرده اند. اما این مسیر دقیقا شامل چه مراحلی است؟ فراهم کردن چه مقدمات و شرایطی برای شروع یادگیری یک ساز نیاز است؟

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6

مراحل شروع آموزش موسیقی

چه به سازی علاقمند شده باشیم و چه دنبال ساز مورد علاقه خود باشیم باید بدانیم که آموزش موسیقی را از کجا شروع کنیم؟ این بزرگترین سوال همه ی کسانی است که تصمیم خود را گرفته اند تا در این حوزه شروع به فعالیت کنند. حقیقت این است که برای ورود به دنیای موسیقی یک مسیر استاندارد و ثابت وجود دارد که همه ی موسیقیدانان بزرگ آن را طی کرده اند.

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6
گاهی اوقات ما با وجود اینکه می‌دانیم به موسیقی علاقه داریم و وجود آن به ما آرامش می‌دهد و حتی از صمیم قلب آرزوی این را داریم که نوازنده شویم بازهم انگار سردرگمیم و میترسیم که شروع کنیم. شاید یکی از بزرگترین دلایل این سردردگمی این باشد که اصلا نمی‌دانیم باید آموزش موسیقی را از کجا شروع کنیم؟ حتی زمانی که این مسیر را شروع می‌کنیم نمی‌دانیم در ادامه باید چه اقداماتی انجام دهیم و خلاصه که زمانی که مسیر را نمی‌شناسیم و به توانایی های خودمان شک داریم اصلا وارد آن نمی‌شویم.

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6

علاقه خود را کشف کنید!

بدون شک شما هم مثل اگر افراد این کره خاکی عاشق موسیقی هستید. شاید حتی بزرگترین تفریحتان این باشد که هدفون در گوشتان بگذارید و ساعت های زیادی از روز را فقط موزیک گوش کنید. گوش دادن به آثار دیگران خیلی لذت بخش است اما زمانی که خودمان تصمیم می گیریم موسیقی را شروع کنیم با یک سوال بزرگ مواجه می‌شویم و آن هم این است که خب من موسیقی را دوست دارم و به خیلی از سازهای موسیقی علاقه دارم اما خودم باید از کجا شروع کنم؟ چه سازی را یاد بگیرم؟

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6
اولا تبریک می‌گویم که حالا که فهمیده اید موسیقی همان چیزی است که می‌خواهید، برای ورود به آن تلاش می کنید. این طوری چند سال بعد به خودتان نمی‌گویید کاش علاقه ام را نادیده نمی‌گرفتم و زودتر شروع می‌کردم. پس حالا که می‌خواهیم شروع کنیم اول باید کشف کنیم که علاقه واقعیمان در چیست و باید با چه سازی شروع کنیم. برای فهمیدن این موضوع باید اول به این فکر کنیم که ژانر موسیقی مورد علاقه من چیست؟ آیا من طرفدار موسیقی راک و بلوز‌ام؟ یا قطعات کلاسیک را می‌پسندم؟ اصلا شاید سلیقه من به موسیقی اصیل کشور خودمان و قطعات ایرانی نزدیکتر باشد.

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6
بهترین راه برای کشف این علاقه این است که از سازهای مختلف موزیک ویدئو تماشا کنید و به صدای ساز و نحوه ی نواختن و حتی دست گرفتن آن توجه کنید. پیدا کنید که صدای کدامیک برایتان دلنشین تر و همچنین نواختن کدامیک برایتان جذاب تر است. قبل از خرید ساز و بررسی قیمت سازها حتما علاقه خود را در اولویت قرار دهید و صرفا بخاطر پیشنهاد فردی و یا قیمت پایین تر یک ساز به سراغ آن نروید، چرا که اگر به این دلایل سازی را شروع کنید امکان رها کردن آن بسیار خواهد بود.

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6

چگونه برای شروع ساز انتخاب کنم؟

زمانی که فهمیدید طرفدار کدام سبک موسیقی هستید، اول چند تا از قطعات مورد علاقه تان را در همان سبک مد نظر قرار دهید و بعد از آن بیایید سازهای اصلی آن ژانر را یک به یک پیدا کنید. برای مثال اگر طرفدار موسیقی کلاسیک هستید قطعا با سازهای اصلی این ژانر پیانو، ویولن، گیتار کلاسیک، چلو و… آشنایی کمی خواهید داشت. هرکدام از این سازها صدای خاص خودشان را دارند و به اصطلاح رنگ صدای هر کدام با دیگری متفاوت است. برای اینکه بتوانیم بین این سازها یکی را برای شروع یادگیری انتخاب کنیم باید به دو نکته توجه کنیم. اول اینکه نحوه نواختن آن ساز را دوست داشته باشیم و دوم اینکه صدای آن ساز برای ما مجذوب کننده باشد.

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6

روش و نحوه نواختن

دقت به نحوه نواختن ساز یکی از مهم ترین نکاتی است که برای شروع یادگیری موسیقی باید به آن توجه کنیم. سازهای موسیقی انواع مختلفی دارند. مثلا برخی سازها مثل ویولن و کمانچه آرشه‌ای هستند و با یک کمان مخصوص نوازندگی نواخته می‌شوند. برخی مثل کیبورد و پیانو کلاویه دارند و برای نواختن آن هر دو دست ما باید به طور مجزا کلیدهای خاصی را فشار دهد،

موضوع نویسنده

vian

سطح
2

[منتقد ادبیات]
ناظر ادبیات
کاربر ممتاز
Aug
918
3,736
مدال‌ها
6
برخی دیگر مثل گیتار ، تار و سه تار سازهایی زهی اند و روش خاص نوازندگی خود را دارند. تازه علاوه بر این ها گروه های دیگری هم وجود دارند که می‌توانند کاملا متفاوت باشند. درست مثل سازهای بادی و سازهای کوبه ای که هر کدام از آن‌ها دنیای خاص خودشان را دارند. خلاصه این که ، شما باید روش نواختن سازتان را دوست داشته باشید و برایتان جذاب باشد چون قرار است ساعت های زیادی را به این صورت به تمرین کردن بپردازید.

بالا پایین