جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزش‌های ویژه آموزش نحوه استعلام شماره موبایل با کد ملی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته موبایل و تبلت توسط ممد صنوبر با نام آموزش نحوه استعلام شماره موبایل با کد ملی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 316 بازدید, 6 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته موبایل و تبلت
نام موضوع آموزش نحوه استعلام شماره موبایل با کد ملی
نویسنده موضوع ممد صنوبر
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ممد صنوبر
موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2

آموزش نحوه استعلام شماره موبایل با کد ملی​

همان‌طور که می‌دانید اپراتورهای مختلفی اقدام به ارائه‌ سیم‌کارت به مشتریان می‌‌کنند. سیم‌کارت‌های خریداری‌ شده از اپراتورهای مختلف که از همراه اول تا ایرانسل و ... به‌راحتی قابل پیگیری هستند. اگر فرد محتاطی هستید و می‌خواهید از نگرانی‌های خود کم کنید؛ به چند روش می‌توانید سیم‌کارت‌های فعال‌ به اسم خود را استعلام کنید، که در ادامه توضیح می‌دهیم.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2

استعلام تعداد سیم‌ کارت ثبت‌نامی از طریق ارسال پیامک​

یکی از روش‌های آسان استعلام تعداد سیم‌کارت‌های فعال، ارسال پیامک حاوی کد ملی به سرشمارۀ 3000504901 یا سرشمارۀ 3000150 است.
بعد از ارسال، یک اس ام اس حاوی اطلاعات اپراتوری و تعداد سیم‌کارت‌هایی که با کد ملی شما ثبت شدند (سیم‌کارت‌های تمامی اپراتورها) به موبایل پیامک می‌شود.
درصورتی‌که هرگونه مغایرتی در تعداد سیم‌کارت‌ها و اطلاعات دریافتی مشاهده کردید، با در دست‌ داشتن کارت ملی‌ به دفاتر اپراتورهای تلفن همراه مراجعه کرده و مشکل را برطرف کنید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2

استعلام سیم‌ کارت به‌صورت آنلاین​

اگر شما هم از آن دسته افرادی به حساب می‌آیید که همیشه آنلاین‌ هستید و با اینترنت سروکار دارید؛ به‌راحتی می‌توانید ظرف چند ثانیه، از تعداد سیم‌کارت‌هایی که با شماره‌ ملی‌ شما ثبت هستند، مطلع شوید.

وارد سایت استعلام تعداد سرویس های مخابراتی شوید. در مرحلۀ اول باید قوانین سامانه را بپذیرید و روی دو مربع‌ایی که با رنگ قرمز در تصویر مشخص شدند، تیک زده و روی مرحلۀ بعد کلیک کنید.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2

استعلام شماره موبایل با کد ملی با استفاده از اپلیکیشن​

اگر از مشترکین اپراتور همراه اول هستید، به سایت همراه اول مراجعه کنید و اپلکشن همراه من ، نسخه مناسب با تلفن همراه خود (اندروید یا IOS) را دانلود و نصب کنید. در همراه من، علاوه بر ارائه خدمات مختلف، می‌توانید از قسمت سیم‌کارت‌های من، تعداد خطوط ثبت شده را هم ببیند.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2
مشترکین ایرانسل نیز می‌توانند با مراجعه با سایت ایرانسل، اپلکشن همراه من را دانلود و نصب کنند، سپس از ایرانسل من، همانند تصاویر زیر می‌توانند تعداد شماره سیم‌کارت‌های فعال را ببینند.
در آخر یکی از مواردی که حتماً باید به آن توجه داشته باشید این است که استعلام مالکیت سیم‌کارت چه از طریق سامانه و چه از طریق پیامک هر 10 روز یک‌بار امکان‌پذیر است.

موضوع نویسنده

ممد صنوبر

سطح
0

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Sep
5,799
27,072
مدال‌ها
2

شماره موبایل‌های خود را استعلام بگیرید​

در این مطلب، به شما راه‌های متفاوتی آموزش دادیم تا بتوانید با استفاده از روش‌های مختلف گفته شده، استعلام شماره موبایل با کد ملی را انجام دهید و از مشکلات احتمالی جلوگیری کنید. سامانه ملی پیامک برای کسب‌وکارهای مختلف پنل پیامکی را با تعرفه مناسب تهیه کرده است. بازاریابی پیامکی روشی مفید و هدفمند برای ارتباط با مشتریان است، اگر در این زمینه سوال دارید به شماره 02163404 زنگ بزنید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

بالا پایین