جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی آموزش ۷ نکته عکاسی سیاه و سفید حرفه ای و تاثیرگذار

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای کاربردی توسط BARAN. با نام آموزش ۷ نکته عکاسی سیاه و سفید حرفه ای و تاثیرگذار ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 428 بازدید, 18 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای کاربردی
نام موضوع آموزش ۷ نکته عکاسی سیاه و سفید حرفه ای و تاثیرگذار
نویسنده موضوع BARAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BARAN.
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
۵از مینیمالیسم برای برجسته کردن ترکیب بندی های خود استفاده کنید
مینیمالیسم چیست؟

مینیمالیسم یک تکنیک ترکیب بندی است که بر سادگی شدید تاکید دارد. و نه آن سادگی که در بالا توضیح دادم، بلکه یک سادگی واقعی و عمیق – که در ترکیب بندی نهفته است.

اجازه دهید توضیح دهم:

مینیمالیسم از فضای سفید زیادی برای جلب توجه بیننده به سمت سوژه اصلی شما استفاده می کند. فضای سفید همان فضای خالی در یک عکس است. (لازم نیست این فضا سفید باشد – می تواند خاکستری یا سیاه باشد، تا وقتی که هیچ چیزی در آن بخشی از تصویر نباشد).

این یک عکس مینیمالیستی است:

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
اینها همه لحظه های خوبی برای عکاسی هستند، لحظاتی که نباید از دست بدهید. و سیاه و سفید روشی عالی برای ثبت آن است.

در واقع، من توصیه می کنم ثبت احساسات را با عکاسی سیاه و سفید امتحان کنید. ظاهر محزون سیاه و سفید با کنتراست بالا احساسات را برانگیخته و در یک عکس آن را حتی قوی تر می کند. حتی ممکن است یک جلوه سه بُعدی به شما بدهد.

لنزک: به نقل قول زیر توجه فرمایید. برگرفته از مقاله «آموزش نکات عکاسی حیات وحش سیاه و سفید» که پیشنهاد می کنیم مطالعه اش نمایید.

یک عکاس اهل آفریقای جنوبی می گوید: «من معتقدم که اگر عکاسی سیاه و سفید به درستی انجام شود، می تواند احساسات بسیار بیشتر و معنای عمیق تری را نسبت به رنگ منتقل کند». به نظر می رسد که با حذف رنگ، بیننده مجبور می شود احساسات خودش را به تصاویر اضافه کند. عکاسی رنگی مانند یک رمان است که همه چیز را با جزئیات بیان می کند، در حالی که عکاسی سیاه و سفید مانند یک شعر است – قدرت آن در چیزی که گفته می شود نیست؛ در چیزی است که از آن به جا می ماند».

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
عکاسی مینیمالیستی از فضای منفی برای تاکید بر سوژه شما استفاده می کند. بنابراین نیازی نیست از عکس هایی که بسیار مینیمالیستی هستند بترسید. و ایجاد آنها بسیار آسان است.

برای ایجاد عکس های سیاه و سفید مینیمالیستی، توصیه می کنم که یک پس زمینه صاف و خالص، مانند یک آسمان سفید پیدا کنید. سپس سوژه اصلی خود را با اندازه کوچک در امتداد نقاط قوت قانون یک سوم (یا حتی در بالا یا پایین نقاط قوت) در کادر قرار دهید.

اگر همه چیز طبق برنامه پیش رود، باید یک عکس مینیمالیستی زیبا به دست آورید! از جابجا کردن سوژه خود نترسید.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
۶برای به دست آوردن یک ظاهر سیلوئت یا ضد نور، در مقابل آسمان عکس بگیرید
در نکته قبلی، اشاره کردم که یک آسمان سفید پس زمینه مینیمالیستی خوبی ایجاد می کند.

و این درست است. می توان از یک آسمان سفید روشن در یک عکس سیاه و سفید برای تاکید بر یک سوژه تیره تر استفاده کرد، که دقیقا همان کاری است که می خواهید انجام دهید! هنگامی که آسمان روشن است، ممکن است حتی یک سیلوئت ایجاد کنید که در آن سوژه اصلی هیچ جزئیاتی ندارد اما در مقابل یک پس زمینه سفید برجسته شده است.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
سپس پایین بیایید، به طوری که سوژه اصلی توسط آسمان کادربندی شود. اگر در یک روز ابری عکس می گیرید، نور روشن زیادی در پشت سوژه خود خواهید داشت (حتی اگر این طور به نظر نرسد). اگر در یک روز آفتابی عکس می گیرید، یک بخش روشن از آسمان آبی برای این ترفند مناسب است.

زوایای امکان پذیر مختلف را امتحان کنید، در حالی که مطمئن می شوید که سوژه اصلی شما با هیچ چیز دیگری در اطراف آن یا در پشت آن همپوشانی ندارد.

لنزک: تاکید بر همپوشانی نداشتن به خاطر این است که شکل سوژه سیلوئت یا سیاه شده با شیء پشت سرش ادغام نشود.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
۷به صورت رنگی عکس بگیرید، سپس از پس پردازش برای تبدیل عکس های خود استفاده کنید
من تا کنون در مورد ثبت عکس های سیاه و سفید شگفت انگیز در داخل دوربین صحبت کردم.

اما بخش بزرگی از روند عکاسی سیاه و سفید پس پردازش است. به علاوه، این جایی است که شما باید تصاویر رنگی خود را به عکس های سیاه و سفید تبدیل کنید!

زمانی که عکس های خود را در یک برنامه ویرایش باز می کنید، ممکن است نامطلوب به نظر برسند. حتی ممکن است کمی بد به نظر برسند.

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
اما نگران نباشید. چون این کاری است که باید انجام دهید:

اول، اسلایدر اشباع را تا آخر پایین بکشید، تا وقتی که اشباع رنگ کاملا حذف شود. این کار باید عکسی به شما بدهد که پر از رنگ خاکستری است.

سپس کنتراست را افزایش دهید به طوری که کنتراست تصویر بدرخشد (جلوه کند)، و عکس را در صفحه برجسته کند.

همچنین توصیه می کنم که Whites را نیز افزایش داده و Shadows را کاهش دهید. این کار کنتراست بیشتری به عکس می دهد. همچنین به طور کلی داشتن یک محدوده تُن های بیشتر را تضمین می کند، که بسیار خوب است!

موضوع نویسنده

BARAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Mar
8,511
23,455
مدال‌ها
7
ننتیجه گیری
اگر می خواهید عکس های سیاه و سفید خیره کننده ایجاد کنید، جای درستی آمده اید.

امیدوارم اکنون همه چیز را در مورد عکاسی سیاه و سفید فهمیده باشید.

تنها چیزی که باقی مانده این است که بیرون بروید و خودتان عکس بگیرید. عکس های شگفت انگیز منتظر شما هستند!

بالا پایین