درخشش سایه.م
سطح
0
همیار سرپرست کتاب
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ناظر کتاب
فعال انجمن
کاربر رمانبوک
- Nov
- 420
- 2,150
- مدالها
- 2
نام اثر: آژدان باندرول
نویسنده: منصوره.م
ژانر: جنایی، معمایی، درام
عضو گپ نظارت: (9)S.O.W
خلاصه: آنچه در تاریکی نهفتهبود، بهآرامی از شکاف دیوارها تراوش کرد. صدای زمزمهای ناآشنا، مثل نوای یک نفرین کهنه در گوشم پیچید. سایههایی که رقصیدند و خاطراتی که زخمی عمیق بر روح من گذاشتند. او بود یا شبحی از او؟ یا شاید فقط ترس من بود؟ ما به دنبال حقیقت بودیم اما حقیقت خود را پنهان کردهبود. در لابهلای آیینهها جز بازتاب خالی، چیزی نمیدیدم «ما همه کور بودیم... .»
forumroman.com
نویسنده: منصوره.م
ژانر: جنایی، معمایی، درام
عضو گپ نظارت: (9)S.O.W
خلاصه: آنچه در تاریکی نهفتهبود، بهآرامی از شکاف دیوارها تراوش کرد. صدای زمزمهای ناآشنا، مثل نوای یک نفرین کهنه در گوشم پیچید. سایههایی که رقصیدند و خاطراتی که زخمی عمیق بر روح من گذاشتند. او بود یا شبحی از او؟ یا شاید فقط ترس من بود؟ ما به دنبال حقیقت بودیم اما حقیقت خود را پنهان کردهبود. در لابهلای آیینهها جز بازتاب خالی، چیزی نمیدیدم «ما همه کور بودیم... .»

در حال تایپ - [آژدان باندرول] اثر «منصوره.م کاربر انجمن رمان بوک»
نام اثر: آژدان باندرول نویسنده: منصوره.م ژانر: پلیسی، جنایی، معمایی عضو گپ نظارت: (9)S.O.W خلاصه: در دل شبی بیانتها، پرده از رازهای خونین برداشته میشود. پلیسی که گذشتهای تاریک او را رها نمیکند، وارد بازی خطرناکی میشود. هر سرنخ، سایهای از حقیقت را نشان میدهد، اما دروغها در هر گوشه کمین...