با پوزخند مرموزی از پشت بهش چسبیدم و با سری کج شده به نیم رخ غمگینش خیره شدم. نور کم سوی چراغ برق به نیم رخش تابیده شده بود و جذابیتش رو دو چندان کرده بود، اما حیف که بخت روزگار باهاش یار نبود و اون رو به این نقطهی سیاه از زندگی کشونده بود.
سرم رو زیر گوشش بردم و با لحن فریبندهای زمزمه کردم.
- میبینی؟ سیاهی دریا درست مثل زندگی توئه، باید انتخاب کنی! یا بمونی و زجر بکشی یا بری و خودت رو خلاص کنی.
سرم رو با لبخند کجی بلند کردم و به چهرهی گریونش زل زدم. آب دهنش رو قورت داد و گرهی دستهاش رو به دور نردههای آهنی پل محکمتر کرد. دو ثانیه بعد صدای پر عجز و لحن تلخ و گریونش تو گوشم پیچید.
- خدا جون میدونم خودکشی مرگ قشنگی نیست، میدونم دیگه از این بندهت نا امید شدی، اما دیگه تاب و تحمل ندارم، فقط اگه میشه این لحظههای آخری بیشتر هوام رو داشته باش، بیشتر نگاهم کن... .
به دنبال حرفش نگاه بیروحی به سمت خیابون انداخت. خیابونی که امشب عجیب خلوت شده بود و فقط صدای عوعو سگها در اون حوالی به گوش میرسید. انگار دلش خوش بود شاید یکی پیدا بشه و اون رو منصرف کنه، اما انگار خیال واهی بود و مرگش تلختر از این حرفها رقم خورده بود.
دو قدم عقب رفتم و همونجور که دستهام رو داخل شلوار جینم فرو برده بودم با لذت به صحنهی روبهروم خیره شدم. دخترک دستی به چشمهای اشکیش کشید و خودش رو از نردهها بالا کشید. فکر کردم الان مثل تمام صحنههای کلیشهای دستهاش رو از هم باز میکنه و اشک ریزی از گوشهی چشمش پایین میچکه، اما صاف و صامت ایستاد و با چشمهای غمگینی به دریای زیر پاهاش زل زد. شاید اون صحنه میتونست شکار خوبی برای یه عکاس و یا نقاش باشه، اما حیف که دوام چندانی نداشت و دخترک با لبخند تلخی، خیلی ملایم خودش رو به سمت پایین پرت کرد.
با چشمهای ریز شدهای جلو رفتم و با پوزخند به پایین خیره شدم. نا امیدی کلید قشنگی بود که اگه تو دستهای شیطان میافتاد دیگه هیچ راه برگشتی برای انسان وجود نداشت.
دود غلیظ سیگار تو فضای تاریک سالن پیچیده شده بود و بهترین فرصت رو برای من کینهای به وجود آورده بود.
خیلی آروم و بیصدا کنارش روی مبل نشستم، اما انقدر سرگرم خوردن نوشیدنی و دید زدن احمقهای وسط سالن بود که اصلا توجهی به نشستن من نکرد. خودم رو بهش نزدیکتر کردم و با پوزخند سردی آروم زیر گوشش زمزمه کردم.
- خوش میگذره مادمازل؟
یکه خورده سرش به سمتم چرخید و با بهت زمزمه کرد.
- سرورم... .
چشمهام رو خمار کردم و همونجور که تار موی جلوی صورتش رو با انگشت اشارهم لمس میکردم با لحن خاصی لب زدم.
- آره عزیزم خودمم.
تو چشمهای سیاهش ترس نشست، تا خواست بلند بشه با حرص بازوش رو کشیدم و زیر لب غریدم.
- بتمرگ سرجات تا همین جا خونت رو نریختم.
نگاه مثلا مشتاقم رو از لباس فوق بازش تا لبهای گوشتی و سرخش بالا کشیدم و با مکث کوتاهی لب زدم.
- خوشگل کردی!