جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی اثر اضطراب بر خوانندگی [تکنیک کنترل استرس در خوانندگان]

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات و تمرین گویندگی توسط ASHOB با نام اثر اضطراب بر خوانندگی [تکنیک کنترل استرس در خوانندگان] ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 407 بازدید, 29 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات و تمرین گویندگی
نام موضوع اثر اضطراب بر خوانندگی [تکنیک کنترل استرس در خوانندگان]
نویسنده موضوع ASHOB
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHOB
موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

اثر اضطراب بر خوانندگی [تکنیک کنترل استرس در خوانندگان]​

اثر اضطراب بر خوانندگی: صدا آینه ی احساس است. ناراحتی، عصبانیت، شادی، غم و به طور کلی تمام حالت روحی و روانی ما در صدای ما نمود پیدا می کند.
این موضوع از اهمیت بسیاری برخوردار است که چگونه میتوان احساسات و اعصاب را در اجرای خود کنترل کنیم.​

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

آینه ای برای احساس​

بهم ریختگی احساسی یا عصبی می تواند به طور واقعی فلج کننده باشد. و اجرا را لحظه به لحظه برای کابر حرفه ای صدا سخت و برای شنونده خسته کننده کند.موارد ریز و درشی را باید برشمرد و به آن ها توجه کرد.توجه به این نکات به طور قابل توجهی به توانایی شما برای استفاده از توانمندی صوتی شما افزوده می کند. و به شما این امکان را می دهد که تحت هر شرایطی کیفیت اجرای خود را حفظ کنید.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
اما ناآگاهی از این موارد می تواند سبب پایین آمدن سطح مهارت شما در اجرا شود. و تجربیات کابوس مانندی را به شما تحمیل کند؛ با این حال، شما می توانید این مسئله را به کمک ما حل کنید. راه حل این موضوع قطعا در مدت زمان کوتاه امکان پذیر نیست.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
اما از آنجا که سبب خنثی شدن استرس و عصبانیت های اجرا می شود، بسیار قابل اعتماد، فوق العاده قدرتمند و داری ماندگاری بالایی می باشد.پس بیایید و سرمایه گذاری کنید.موضوع کنترل بر اعصاب و هیجانات تنها در دنیای هنر صدق نمی کند.بلکه در جهان ورزش و حتی کسب و کار مدرن، بسیار ارزشمند است که بتوانید بر خود مسلط باشید. تا بتوانید اوضاع را به کنترل خود در آورید.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

علائم استرس آوازی​

بعضی رفتارها می توانند نشانه های استرس آوازی باشند. به عنوان مثال “chin lift” به معنی سفتی در چانه و حرکت آن به سمت بالا و “elbow-arm pump” حرکت آرنج همراه با سفتی به سمت بالا می توانند از علائم استرس آوازی و عدم رفتار حمایتی در تولید جریان صوتی موثر و سالم باشند. اگر هنگام تمرین متوجه شدید که چانه خود را به سمت جلو یا عقب می برید در حقیقت در حال اعمال نوعی تنش بر عضلات فکی و تحت فکی هستید که این تنش ها فضای دهانی شما را محدود کرده و سبب ایجاد اختلال در عملکرد زبان شما در هنگام آواز می شود.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

تاثیر استرس و اضطراب بر میزان تنش عضلات حنجره​

عضلات حنجره شما با “گرفتگی و انقباض” به استرس پاسخ می دهند. بنابراین ممکن است استرس گرفتگی صدا را به دنبال داشته باشد
ترس از صحنه باعث می شود عضلات صوتی شما عکس العمل نشان دهند ، نتیجه اجرا ضعیف و حنجره شما در وضعیت آسیب پذیری قرار گیرد.
استرس با تاثیر بر عملکرد قلب، تاثیر بر فشار خون و تحت تاثیر قرار دادن سایر ارگان های بدن سبب تغییراتی نظیر افزایش دمای بدن، عرق کردن کف دست تنش عضلات حنجره و غیره می شود.
آخرین تحقیق انجام شده درباره تاثیر استرس بر صدا نشان میدهد تنش عضلات حنجره آخرین اثر استرس است که از بدن شما خارج می شود!

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

چگونه می توانم خنثی ساز شوم؟​

• مهارت های خود را در توانمندی های صوتی بالا ببرید.
  • مهارت های به دست آمده را بدون وقفه وارد تمرین های خود کنید.
  • مهارت های خود را به روز کنید و به دنبال کسب مهارت های جدید در این زمینه باشید.
تکنیک هایی که در اینجا مورد بحث قرار می گیرند از توانمدی قابل توجهی جهت استفاده در موقعیت های متفاوت را دارا هستند.​

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6

چه شد که من عصبی شدم؟​

منظور از اعلان جنگ توسط ذهن چیست؟​

بسیاری از انسان ها برای رسیدن به یک موقعیت ایده آل، شغلی ورزشی یا هنری سال ها تلاش میکنند. اما دقیقا زمان بهره برداری آنقدر مورد حمله افکار منفی ذهنی قرار میگیرند که نمیتوانند نتیجه تلاش خود را برداشت کنند.​

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
دانشجویی را به خاطر آورید که بعد از ساعت ها مطالعه در جلسه امتحان سوالات را پس و پیش جواب می دهد. بنابراین اگر در اجرا به مهارت بالایی دست پیدا کرده باشیم به طور خودکار می توانیم آن مهارت ها را ترکیب کنیم و از آن ها استفاده کنیم. درست مثل خواندن کتاب یا حتی رانندگی.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,799
مدال‌ها
6
پس چگونه می توان در اجرا اشتباه کرد؟ من که نت ها را می دانم،پس چرا از دستگاه خارج شدم؟ من خوب نفس گرفتم پس چرا نفس من درابتدای کار تمام شد؟ چرا گلوی من خشک شد؟ چرا؟ چرا؟ چرا؟

بالا پایین