جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی اختلال خود زشت‌ انگاری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط وِیان؛ با نام اختلال خود زشت‌ انگاری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 587 بازدید, 16 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع اختلال خود زشت‌ انگاری
نویسنده موضوع وِیان؛
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط وِیان؛
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
بنابراین می تواند گفت در صورت عدم مراجعه به روانپزشک و امتناع از درمان، فرد مبتلا به این اختلال در معرض احتمال خودکشی بیش از سایر افراد عادی قرار دارد. همانطور که گفته شد هیچ راه مشخص و شناخته شده ای برای پیشگیری از بروز اختلال خودزشت پنداری وجود ندارد. اما خیلی خوب است که افراد به محض مشاهده علائم، درمان خود را شروع کنند.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
دوره درمان بیماری خود زشت پنداری چقدر طول می کشد؟
دوران درمان شناختی و رفتاری بیش از ۱۰ تا ۲۰ جلسه می تواند باشد. درمان دارویی ۶ ماه تا یکسال زمان لازم دارد و در موارد عود بیماری مدت زمان فرق می کند.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
نحوه برخورد اطرافیان با فرد مبتلا به اختلال بدشکلی بدن باید چگونه باشد؟
تاییدی که دیگران با آن ها می دهند بیشتر به عنوان سم عمل می کند. زمانی که افراد مبتلا با این بیماری وارد پروسه درمان غیردارویی می شوند، درمانگر به آن ها می گوید که دنبال تایید دیگران نباشند.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
عوامل بروز سندرم خود زشت پنداری در افراد چیست؟
در کل سبب شناسی قطعی این بیماری نامعلوم است. اما وراثت، ناملایمات دوران کودکی و سابقه اذیت و آزار در کودکی با این اختلال همراهی دارد. در مطالعاتی که روی تصویربرداری مغز این افراد به ویژه تصویربرداری های عملکردی انجام شد. نتایج حاصله نشان داد که در عملکرد اجرایی و فرایندهای بینایی افراد مبتلا به این اختلال ایراداتی وجود دارد. یعنی واقعا خود را زشت می بینند.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
اختلال خود زشت انگاری با کدام بیماری های روانی ارتباط دارد؟
۷۵ درصد این بیماران در طول زندگی به افسردگی و یک سومشان به اختلال وسواسی جبری مبتلا می شوند. ۳۰ درصد این افراد نیز در طول زندگی خود حملات پانیک را تجربه می کنند. بنابراین اختلال بدشکلی بدن یا BDD همراهی زیادی با حساسیت به طرد شدن و کاهش اعتماد به نفس در افراد دارد.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
شیوع و بروز این اختلال در زنان و مردان چگونه است؟
متوسط شروع این اختلال در سن نوجوانی بوده و در زنان بیشتر از مردان مشاهده می شود. میزان شیوع آن در جوامع حدود ۷/۱ تا ۴/۲ درصد است که متوسط آن ۲ درصد است. یعنی از هر صد نفر دو نفر با این اختلال مبتلا هستند. اختلال خودزشت پنداری در پسران با کم پشت شدن موها، سایز کوچک و حجم عضلانی کم باعث خوددرگیری ذهنی می شود. در دختران نیز با وزن، سی*ن*ه ها، لگن، پاها و موهای بیش از حد در بدن اشتغال ذهنی ایجاد می کند. دخترها هم با احتمال بیشتری بدن خود را مخفی کرده و خود را در آینه چک می کنند. شیوع بیماری در هر دو جنس خود را به این شکل نشان می دهد.
 
موضوع نویسنده

وِیان؛

سطح
4
 
تایپیست
فعال انجمن
Jun
2,477
3,122
مدال‌ها
4
اما مانند اختلال تریپوفوبیا هیچ روش تشخیصی آزمایشگاهی یا تصویربرداری وجود ندارد. و صرفا با مصاحبه بالینی توسط روانپزشک این بیماری تشخیص داده می شود که روند بیماری مزمن بوده است. بدون مداخله درمانی علائم آن می تواند تا چندین دهه ادامه پیدا کند. هر چه زودتر بیماری شروع شده و علائمش شدیدتر باشد؛ فرد مبتلا روند بیماری بدتری را خواهد داشت. تا حدود زیادی با درمان دارویی و روان درمانی این اختلال قابل کنترل است. اما در صورت عدم مراجعه به روانپزشک سبب مختل شدن زندگی فرد مبتلا خواهد شد.
 
بالا پایین