جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب ادبیات من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزش نقد توسط Tara Motlagh با نام ادبیات من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 156 بازدید, 15 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزش نقد
نام موضوع ادبیات من
نویسنده موضوع Tara Motlagh
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
کتاب: ادبیات من
نوشته: سدونی اسمیت و جولیا واتسون
مترجم: رویا پورآذر
انتشارات: اطراف
سال انتشار: ۱۴۰۲
تعداد ص: ۴۸۰

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
معرفی کتاب ادبیات من: راهی به فهم خود زندگی نگاری و روایت‌های شخصی

سدونی اسمیت و جولیا واتسون در کتاب ادبیات من، تاریخچه و نظریه‌های ژانر اتوبیوگرافی را مرور کرده و سبک‌های مختلف آن را معرفی می‌کنند. این دو مؤلف معتقدند خودزندگی‌نامه‌ها کارکردی بیشتر از بازنمایی زندگی یا شخصیت نویسنده دارند. بنابراین در کتاب‌شان تلاش دارند با ارائه‌ی استراتژی‌های متعدد، خوانندگان این نوع آثار را با نحوه‌ی دقیق خوانش، تفسیر و نقد آن‌ها آشنا کنند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
درباره‌ی کتاب ادبیات من

خاطرات از مهم‌ترین و پیچیده‌ترین مفاهیم انسانی هستند. برخلاف آنچه تصور می‌شود، خاطره صرفاً یادآوری اتفاقات گذشته نیست بلکه با نوعی تفسیر همراه است. به تعبیر دیگر مرور زندگی گذشته نه‌تنها منفعلانه نیست، بلکه در این حالت انسان کاملاً فعالانه هر آنچه را از سر گذرانده بررسی و مکتوب می‌کند. قرن‌هاست که خاطره‌نگاری یا شرح‌حال‌نویسی رواج دارد و حالا هم با وجود اینترنت، نوشته‌های وبلاگی یا نوشتن در شبکه‌های اجتماعی رونق بیشتری گرفته و افراد زیادی از زندگی‌شان می‌نویسند و آن را با دیگران به اشتراک می‌گذارند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
زندگی‌نوشت را نباید به رونویسی کردن یک خاطره یا رویداد تقلیل داد، بلکه باید آن را «ثبت کردن» تجربه دانست. زندگی‌نامه‌ای که از خود می‌نویسیم، ترکیبی از همین خاطرات تکه‌پاره‌ی ثبت‌شده است. با این تفاسیر باید گفت زندگی‌نامه‌نویسی باید کارکردی مهم‌تر از بازنمایی خود نویسنده داشته باشد. یا به تعبیر سدونی اسمیت (Sidonie Smith) و جولیا واتسون (Julia Watson) احتمالاً کاربردهای خاص‌تری دارند. این دو در کتاب ادبیات من (Reading Autobiography) ژانر خودزندگی‌نامه‌نویسی یا اتوبیوگرافی را مورد بررسی قرار می‌دهند تا به لایه‌های پیچیده‌تر، یا به قول خودشان خاص‌تر آن، دست بیابند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
سدونی اسمیت استاد رشته‌ی مطالعات زنان و زبان انگلیسی است. زمینه‌ی تخصصی پژوهشی او بررسی زندگی‌نامه‌نویسی است. سال‌هاست که در این زمینه تحقیق می‌کند و این ژانر را با نگاه به تاریخ طولانی‌اش بررسی کرده. او به این نتیجه رسیده که ژانر اتوبیوگرافی به زیرژانرهای زیادی تقسیم می‌شود که گرچه زیر چتر خودزندگی‌نامه جمع شده‌اند اما از نظر محتوایی تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند. بسیاری از آثاری که تحت این عنوان نوشته‌شده‌اند، به‌وضوح سیاسی و انتقادی هستند و کارکردهایی برابرخواهانه دارند. حاصل تحقیقات سدونی اسمیت و جولیا واتسون در باب این ژانر، کتاب ادبیات من است.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
اثری مهم که به‌عنوان منبع درسی در بسیاری از دانشگاه‌های دنیا، از مقطع کارشناسی تا دکتری تدریس می‌شود. این کتاب حاوی اطلاعاتی جامع و کامل درباره‌ی این موضوع است: تاریخچه و گذشته‌ی اتوبیوگرافی و نظریات متعددی که در موردش مطرح‌شده. نویسندگان در این کتاب تلاش می‌کنند سؤالات مهمی را مطرح نمایند و پاسخ‌شان را بیابند. کتاب می‌خواهد به مخاطبانش اهمیت خودروایتگری را یادآوری کند و به آن‌ها بیاموزد که چطور یک زندگی‌نوشت را تفسیر و نقد کنند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
سدونی اسمیت و جولیا واتسون در کتاب ادبیات من، در وهله‌ی اول تلاش می‌کنند خودروایتگری را تعریف نمایند و تمایز آن را از دیگر ژانرهای ادبی نشان دهند. پس‌ازآن به سوژه‌ها و کنش‌های خودزندگی‌نامه‌ها می‌پردازند. در اینجا مفاهیم مهمی همچون خاطره، تجربه، هویت، فضا، بدن‌مندی و عاملیت به‌عنوان سوژه مطرح می‌شوند و موردبحث قرار می‌گیرند. در ادامه تاریخچه این ژانر موردبحث قرار می‌گیرد: از دوران باستان و عصر مذهبی تا دوره‌ی سکولار حاضر. یکی از مهم‌ترین بخش‌های کتاب، جایی است که نویسندگان سعی می‌کنند انواع خودروایتگری را شرح دهند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
این بازه آن‌چنان گسترده است که از خوراک‌نگاری تا شرح زندگی چهره‌های شاخص دنیا را در برمی‌گیرد. از ویژگی‌های کتاب ادبیات من این است که نویسندگان برای توضیح مفاهیم مدنظرشان و درک بهتر موضوع از رمان‌ها و داستان‌ها و فیلم‌ها نمونه می‌آورند. اسمیت و واتسون در فصول هفت و هشت کتابشان موضوع نقد خودزندگی‌نامه را مطرح می‌نمایند و تاریخچه و نظریه‌های مهمی را که در نقد این ژانر وجود دارد بیان می‌کنند. و درنهایت 24 استراتژی برای خوانش آثار خودروایت‌گر پیش پای مخاطب می‌گذارند که کمک می‌کنند آن‌ها را درست‌تر بخوانند و درک بهتری از محتوای‌شان پیدا کنند.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
کتاب ادبیات من برای چه کسانی مناسب است؟

مطالعه‌ی این کتاب به همه‌ی علاقه‌مندان ژانر خودزندگی‌نامه، خاطره‌پردازی و شرح‌حال‌نویسی توصیه می‌شود.

موضوع نویسنده

Tara Motlagh

سطح
6

مدیر تالار نقد
پرسنل مدیریت
مدیر تالار نقد
منتقد کتاب انجمن
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
عضو تیم تعیین سطح کتاب
Dec
7,527
44,430
مدال‌ها
7
با سدونی اسمیت و جولیا واتسون بیشتر آشنا شویم

سدونی اسمیت (متولد 1944) پژوهشگر، استاد دانشگاه و مؤلف آمریکایی است. اسمیت در رشته‌ی زبان و ادبیات انگلیسی دکترا گرفته و سال‌ها در دانشگاه میشیگان زبان انگلیسی و مطالعات زنان تدریس کرده است. مطالعات اتوبیوگرافی، نظریات فمینیستی، مطالعه‌ی فرهنگی ادبیات و ادبیات و حقوق بشر از زمینه‌های کاری و پژوهشی او در این سال‌ها بوده است. کتاب «مانیفست علوم انسانی»، «زندگی‌های متحرک» و «سوژه، هویت و بدن» از جمله آثار منتشرشده‌ی این نویسند به‌شمار می‌روند.

بالا پایین