جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه از ملت عشق بنویس!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته گفتگو متفرقه کتاب توسط حنا نویس با نام از ملت عشق بنویس! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 4,100 بازدید, 219 پاسخ و 4 بار واکنش داشته است
نام دسته گفتگو متفرقه کتاب
نام موضوع از ملت عشق بنویس!
نویسنده موضوع حنا نویس
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط حنا نویس
موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
نمی‌دانم چرا آدمی‌زاد تمایل دارد وقتی چیزی را درک نمی‌کند بدی‌اش را بگوید. خودم چند بار این قاعده خلل‌ناپذیر را آزموده‌ام.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
در اصل قرن بیست‌ویکم چندان فرقی با قرن سیزدهم ندارد. هردوی این قرن‌ها را در کتاب‌های تاریخ این‌طور ثبت خواهند کرد: قرن اختلاف‌های دینی که مثل و مانندش دیده نشده، مبارزه‌های فرهنگی، پیش‌داوری‌ها و سوءتفاهم‌ها؛ بی‌اعتمادی، بی‌ثباتی و خشونتی که همه‌جا پخش می‌شود؛ و نیز نگرانی‌‌ای که "دیگری" منشأ آن است. روزگار هرج‌ومرج. در چنین روزگاری عشق صرفاً کلمه‌ای لطیف نیست، خود به تنهایی قطب‌نماست.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
زیرا به‌ رغم آن‌که بعضی‌ها خلافش را ادعا می‌کنند، عشق حس خوشایندی نیست که امروز هست و فردا نیست.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
هر انسانی به کتابی مبین می‌ماند در جوهره اش. منتظر خوانده شدن…

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
گمان می‌کنند آفریدگار جایی آن بالا در آسمانهاست. بعضی‌ها هم در مکه و مدینه به دنبال او می‌گردند! یا در مسجد ملحه شان! مگر خدا در یک مکان می‌گنجد؟ چه غفلتی! او تنها در یک جاست: در دل عاشقان "شمس"

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
صبر کردن به معنای ماندن و انتظار کشیدن نیست، به معنای آینده نگر بودن است. صبر چیست؟ به تیغ نگریستن و گل را پیش چشم مجسم کردن است، به شب نگریستن و روز را در خیال دیدن است. عاشقان خدا صبر را همچون شهد به کام می‌کشند و هضم می‌کنند. و می‌دانند زمان لازم است تا ماه به بدر کامل بدل شود.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
زندگی هم مثل شطرنج است. بعضی حرکت‌ها را برای بردن انجام می‌دهی،بعضی حرکت‌ها را هم برای این که جریان بازی ضروریشان کرده، برای این که صحیحند، و می‌بازی.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
عشق نوعی میلاد است. پس اگر <<پس از عشق>> همان انسانی باشیم که <<پیش از عشق>> بودیم،به این معناست که به قدر کافی دوست نداشته ایم. اگر کسی را دوست داشته باشی،با معناترین کاری که می‌توانی به خاطر او انجام بدهی ،تغییر کردن است!
باید چندان تغییر کنی که تو از تو بودن به در آیی.

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
شریعت می‌گوید: (( مال تو مال خودت،مال من مال خودم.))
طریقت می‌گوید: (( مال تو مال خودت،مال من هم مال تو.))
معرفت می‌گوید: ((نه مال منی هست،نه مال تویی.))
حقیقت می‌گوید: (( نه تو هستی،نه من))

موضوع نویسنده

حنا نویس

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
3,898
6,479
مدال‌ها
3
قاعده‌ی چهلم: عمری که بی عشق بگذرد، بیهوده گذشته. نپرس که آیا باید در پی عشق الهی باشم یا عشق مجازی، عشق زمینی، یا عشق آسمانی، یا عشق جسمانی؟ از تفاوت‌ها تفاوت می‌زاید. حال آنکه به هیچ متمم و صفتی نیاز ندارد عشق، خود به تنهایی دنیایی است عشق. یا درست در میانش هستی، در آتشش، یا بیرونش هستی، یا در حسرتش. .

بالا پایین