جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

مهم از هم‌کلامی چه خبر؟ «شرایط و معرفی»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هم کلام توسط MHP با نام از هم‌کلامی چه خبر؟ «شرایط و معرفی» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 283 بازدید, 0 پاسخ و 15 بار واکنش داشته است
نام دسته هم کلام
نام موضوع از هم‌کلامی چه خبر؟ «شرایط و معرفی»
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MHP
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
مدرس تیم روزنامه
Aug
6,331
45,444
مدال‌ها
23
Negar_1720918165220.jpg
ساعت شش بامداد بود و یک لحظه به خودم گفتم قرار نیست کسی حرفام رو بشنوه؟ قراره این افکاری که حس میکنم همشون درسته ببینم چند نفر باهاشون موافقن؟ اصلا درسته؟ شاید کسی باشه که دلیل منطقی‌تری برای نظرش داشته باشه. ولی خب کی؟ اصلا قراره به کی حرفام رو بزنم که اون باهام مخالف یا موافق باشه؟ ممکن بود کسی مثل من نیاز داره که بگه، هر چیزی بهش اعتقاد داره بهش معترضه یا مخالفه رو به زبون بیاره تا از اسارت عقلش در بیاد. تا به جای این‌که قبل از خواب یا زیردوش با خودش بحث کنه، بیاد و تو اجتماع و خارج از محدوده خودش و صدای درونش راجع بهش حرف بزنه.
اما کجا؟
ما سقراط نیستیم که در حوالی آتن وقتی هوا خوب شد بریم و با هر کسی از راه رسید حرف بزنیم و نظرش رو در رابطه با هر موضوعی بپرسیم.
پس بازم به خودم گفتم پات رو از گیلیمت درازتر نکن، اگر حرف زیادی برای گفتن داری برو تو اتاقت و ساعت‌ها بشین با دیوار و کاغذ دیواری سفیدش حرف بزن، چی از این بهتر که زبونی برای مخالفت نداره؟
ولی... اگر مخالفتی نباشه شاید من تبدیل به احمق بشم که طاقت هیچ گارد گرفتن و نقضی رو نداره.
یه لحظه به خودم اومدم، اگر جایی برای حرف زدن نیست... چرا خودم به وجودش نیارم؟
پس «هم‌کلام» رو خلق کردم. تا من و شما و چند نفر دیگه هر بار جمع بشیم و درباره هر موضوع حرف بزنیم. از موارد پیش پا افتاده گرفته تا وسیع! هر چیزی که مغزمون رو به خودش مشغول کرده... .
ما نشست و دورهمی هم‌کلام رو برگزار میکنیم تا بحث کنیم، نسبت به هم گارد بگیریم تا جایی که همه‌مون به عقیده درستی از اون موضوع برسیم.
شرایط «هم‌کلام» ساده‌ست، ما اینجا:
- همه موضوعاتمون بر اساس قوانین اسلامی هست.
- هیچ موضوعی سیاسی نیست و از بحث‌های سیاسی خودداری می‌کنیم.
- ما اینجا به فکر پیشرفت خودمون، عقلمون و جامعه‌ایم و هیچ عقیده مذهبی رو زیر سوال نمی‌بریم بلکه روشنفکری و احترام رو رواج می‌دیم.
- ما اینجا فرهنگ‌سازی میکنیم ولی فرهنگ خودمون رو زیر سوال نمی‌بریم.
- از بی‌احترامی و فحاشی اکیدا خودداری می‌کنیم.

اگر تو هم مثل من دلت میخواد از گیر و بند ابهام‌های مغزت در بیای پس... یا علی.
راستی اگر نویسنده‌ای... می‌تونی از بین موضوعات همکلام ایده خودت رو پیدا کنی.

لینک هر پارت از همفکری «هم کلام» زیر همین تاپیک قرار می‌گیره.

طبق قوانین جمهروی اسلامی و افزایش فرهنگ عمومی

بالا پایین