جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

داستان منتشر شده از گذشته عبور کن اثر نرگس متین فر

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آثار منتشر شده شما توسط SHAHDOKHT با نام از گذشته عبور کن اثر نرگس متین فر ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 167 بازدید, 0 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته آثار منتشر شده شما
نام موضوع از گذشته عبور کن اثر نرگس متین فر
نویسنده موضوع SHAHDOKHT
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط SHAHDOKHT
az_gozashte_obor_kon.jpg
عنوان: از گذشته عبور کن
نویسنده: @nsrgess
ژانر: اجتماعی، ترسناک
خلاصه: النا بعد تصادف پدر و مادرش افسرده شده است، پدر و عمویش هر دو کاپیتان کشتی‌اند. قایقی اجاره کرده و به سفر می‌رود، در دریا دچار حادثه شده و حافظه خود را از دست می‌دهد، وارد جزیره‌ای دور افتاده می‌شود، در جنگل گم شده و با حوادثی که اتفاق می‌افتد حافظه خود را بدست می‌آورد، نامزدش با فرد دیگری ازدواج کرده او دچار پریشانی شده و تلاش می‌کند با کمک عمو و یک روانشناس به زندگی باز گردد که عاشق مرد روانشناس می‌شود و …
تکه‌ای از اثر: نمی دانم چه قدر گذشته بود سرم را که بلند کردم، خود را در میان انبوه درختان بلند دیدم. اشعه ی خورشید به سختی به زمین می رسید ترس به دلم چنگ زد وسط جنگل گیر کرده بودم و حسابی گرسنه شده بودم. با خود فکر کردم تا خورشید هست باید برگردم. به نظرم رسید که خیلی از چادرها دور شده ام پشت سرم را نگاه کردم. باید جهت یابی کنم ای وای اینجا پر از علف های بلنده چطوری مسیرم رو پیدا کنم؟ از راه پشت سرم اومدم. پس از همین راه برمی گردم. سعی کردم تندتر راه بروم اگرچه به... ‌.
دانلود

بالا پایین