جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء استاد عشق

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته انشاء‌های کاربران توسط صبا دلجو با نام استاد عشق ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 297 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته انشاء‌های کاربران
نام موضوع استاد عشق
نویسنده موضوع صبا دلجو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط صبا دلجو
موضوع نویسنده

صبا دلجو

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
3
3
مدال‌ها
1
#تیکه_کتاب

هیچ‌وقت یادم نمی‌رود، من فقط به‌خاطر اینکه بیش از این‌ها از اروپایی‌ها عقب نیفتیم و هر طور شده دانشگاهی تأسیس کنیم، قبول کردم که علی‌رغم همه‌ی نگرانی‌ها به نزد شاه بروم. حکمت هم با تلاش زیاد وقت ملاقاتی تنظیم کرد و پیش شاه رفتم. بیش از نیم ساعت با شاه صحبت کردم، از ضرورت تأسیس دانشگاه برایش گفتم. او با دقت به حرف‌های من گوش می‌داد. این فرصت برایم غنیمت بود. حرف‌هایم که تمام شد، شاه گفت: همه‌ی این‌‌ها که گفتی درست؛ ولی بگویید این دانشگاه به چه درد می‌خورد؟ فکر کردم باید چند مثال بزنم تا موضوع و اهداف تأسیس چنین مرکزی برایش کاملا روشن بشود و اورا متوجه اهمیت آن بکنم…

-استاد عشق

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: .LAVIN.
بالا پایین