جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی استفاده از دوربین گوپرو

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته هنرهای کاربردی توسط BALLERINA با نام استفاده از دوربین گوپرو ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 351 بازدید, 16 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته هنرهای کاربردی
نام موضوع استفاده از دوربین گوپرو
نویسنده موضوع BALLERINA
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط BALLERINA
موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
بزرگترین مشکلی که عکاسی در اواسط روز دارد این است که سایه‌ها در کوتاه‌‎ترین حالت خودشان هستند و شما امکان استفاده از تاثیرات قدرتمند آن‌ها را ندارید. علاوه بر این شما رنگ طلائی‌ای را که می‌توانید در ابتدا یا انتهای روز به تصویر بکشید را هم از دست خواهید داد.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
در صورتی که به عکاسی در این زمان از روز اصرار دارید از فیلترهای مختلف استفاده کنید تا شرایط را تحت کنترل بگیرید. یک فیلتر ND کمک خیلی زیادی به شما می‌کند و فیلتر UV هم با حذف غبار ناشی از نور UV به افزایش کنتراست و وضوح تصویر کمک می‌کند.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
انواع اکسسوری

نکته خیلی خوب در مورد عکاسی با گوپرو این است که اکسسوری‌ها و تجهیزات جانبی خیلی زیادی برای این دوربین عرضه شده است. برای مثال یک دستبند Capture برای این دوربین طراحی شده است تا شما زمانی که در قلب حرکت قرار دارید نیازی به جستجو برای کلید شاتر نداشته باشید.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
همچنین گیره‌هایی هم وجود دارند که مانند سه پایه عمل می‌کنند و به اتصال و جدا کردن ساده‌ی دوربین از وسایل مختلف کمک می‌کنند. سه پایه‌هایی مثل گوریلاپاد هم به شما کمک می‌کنند بتوانید دوربین را به سادگی و بدون هیچگونه مشکلی از لحاظ وزن در دست بگیرید.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
تمرین زیاد

شما هرچقدر که بیشتر با یک دوربین گوپرو عکاسی کنید، راحت‌تر می‌توانید از آن استفاده کنید. با تمرین بیشتر می‌توانید عکس‌های فوق‌العاده زیباتر و بهتری بگیرید. اولین دوربین گوپرویی که گرفتم برای من خیلی عجیب و غریب بود و به راحتی نمی‌توانستم از آن استفاده کنم. زاویه دید واید آن چیزی بود که تا قبل از خرید این دوربین من به آن عادت نداشتم. پس از مدتی استفاده می‌توانستم به راحتی دوربین را در هر لوکیشنی نصب کنم و عکس‌های بسیار خوبی از صحنه مدنظر بگیرم.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
آیا گوپرو دوربین خوبی برای عکاسی است؟

جواب این سوال هم بله است و هم خیر. در واقع این موضوع به صورت کامل به این بستگی دارد که قصد دارید از آن برای گرفتن چه عکس‌هایی استفاده کنید. من یک دوربین گوپرو دارم که از آن برای عکاسی از گروه موزیک و ضبط ویدیوهای زنده از اجراهای گروه استفاده می‌کنم. این دوربین به دلیل داشتن لنز واید، پشتیبانی از اتصال وایفای و ابعاد کوچک برای من کاملا مناسب است.

موضوع نویسنده

BALLERINA

سطح
6

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
6,904
15,671
مدال‌ها
11
چطور با دوربین گوپرو یک سلفی خوب بگیرم؟

شما برای اینکه با استفاده از گوپرو سلفی‌های خوبی بگیرید دو راه دارید. روش اول این است که با توجه به لنز واید دوربین می‌توانید آن را روی دست بگیرید و به گرفتن سلفی بپردازید یا از یک مونوپاد سلفی استفاده کنید. در صورتی که از فرد دیگری بخواهید صحنه را بررسی کند هم کمک زیادی به شما می‌کند اما می‌توانید با استفاده از موبایل خودتان هم این کار را انجام دهید. پس از اینکه دوربین آماده شد و کادربندی را به خوبی انجام دادید، می‌توانید از دوستان خودتان بخواهید که اطراف شما بایستند. به این ترتیب کنترل بیشتری روی نحوه ایستادن افراد خواهید داشتد.

می‌توانید از حالت Multi-shot/Photo time-lapse هم استفاده کنید. این قابلیت هر 0.5 ثانیه یک عکس می‌گیرد و شما می‌توانید از بین آن‌ها هرکدام را که می‌پسندید انتخاب کنید.

بالا پایین